Før DKK 26.999,00
DKK 17.999,00
SparDKK 9.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Skøn dame-elcykel til hverdag og pendling
2. 530 Wh. batteri
3. 110 mm SR Suntour forgaffel med lockout


En elcykel kan være guld værd i hverdagen. Det gælder ikke mindst for den moderne, urbane kvinde. De daglige gøremål kan være mange: Der skal købes ind. Børn skal hentes og bringes i daginstitutionen. Måske pendler du til og fra job eller uddannelse. Og i fritiden er der et væld af aktiviteter, som skal passes. Derfor kan det være rart med lidt ekstra hjælp, når læsset er tungt, og bakken stejl. Og hjælpen er måske nærmere, end du tror!

Tero 3.0 Stepthrough fra Specialized er udformet som en klassisk damecykel, med lav indstigning. Og alligevel rummer den topmoderne elcykel-teknologi. Smukt integreret i cyklens lette og stærke aluminiumsramme finder man det stærke 530 Wh. batteri, som nok skal give tilstrækkeligt med strøm til langt de fleste ture i bymæssige omgivelser, og såmænd også til en lille tur ud til skov og strand, evt, med junior i et barnesæde på bagagebæreren (som er standardudstyr). Af andet standardudstyr kan nævnes skærme. Støtteben kan eftermonteres.

Den stærke 250 W motor yder 50 NM, og giver assistance op til 25 km/t.

Men også komforten er i top. Cyklen har nemlig en SR Suntour XCM 32 forgaffel, med 100 mm vandring. Den skal nok neutralisere bump og rystelser, som du måtte komme ud for på din vej. Gaflen har desuden lockout, så du kan fastlåse vandringen, hvis du måtte ønske det.

Den meget brugervenlige 9-speed Shimano Alivio geargruppe hjælper dig med at klare terræn-mæssige udfordringer. Og når der skal bremses ned, kan du trygt stole på de hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser. De gør, hvad de skal, i al slags vejr/føre, og kræver kun minimal vedligeholdelse.  

Hvis du køber denne lækre elcykel, får du en tohjulet ven, der følger dig gennem tykt og tyndt, mange år frem i tiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: