Specialized Romin EVO Expert Med Mimic
Før DKK 1.249,00
Fås i 3 farver
Specialized Bridge Comp
Før DKK 539,00
Fås i 2 farver
Specialized S-WORKS Romin Evo Med Mirror
Før DKK 3.100,00
Fås i 2 farver

Høj komfort fra Specialized!

Få den bedste komfort med Specialized
Hvis du skal tilbringe mange timer på din cykel, uanset om det blot er i hverdagen, eller det er på landvejen eller i skoven, så er det vigtigt at finde den rigtige type cykelsaddel.

Det duer ikke at køre med en blød hverdagssadel, hvis du skal køre 60 kilometer på landevejen, og det duer ikke med en hård racersadel, hvis du blot cykler til og fra arbejde.

Derfor er vi rigtig glade for at kunne tilbyde dig mange forskellige cykelsadler fra Specialized, så du kan finde lige præcis den, der passer til dit behov. Selvom mange tror, at ens cykeldæk er det vigtigste ved ens cykel, så tager de fejl.

For både professionelle og helt almindelige cykelstier har brug for den rette komfort når de cykler. En dårlig komfort forplanter sig i resten af kroppen og kan derfor have stor betydning for særligt professionelle cykelryttere, der som før nævnt tramper rigtigt mange timer i pedalerne hver dag.

Hvad skal du lægge vægt på når du skal vælge en cykelsaddel?
Der er flere ting du skal tænke på, når du skal vælge en cykelsaddel.

Det ene er først og fremmest hvor stor sadlen skal være. Det er afgørende, at man vælger en cykelsaddel, som er dimensioneret til ens bagdel. Både ens baller og ens mellemkød bliver meget belastet, når man cykler, hvilket du skal tænke på.

Hvis du vælger den forkerte type saddel kan du opleve både at få ondt i balderne og i mellemkødet. Her spiller dit valg af cykelbukser også ind, da forskellige typer af benklæder også kan medvirke til at skabe øget irritation. At modvirke denne irritation og fremme en bedre komfort vil have afgørende betydning både for hvor hårdt du kan trampe i pedalerne og hvor længe du kan blive siddende på cyklen. Dette er uden tvivl et af de mest oversete aspekter af moderne cykelsport.

Det næste du bør tænke over er, om du som før nævnt, skal køre meget lange eller korte distancer.

Det er særligt her at hårdheden af din cykelsaddel spiller en rolle for din komfort. Du bør også tænke over, hvilket underlag du skal køre på. Hvis man skal køre meget off road, såsom hvis du kører meget mountainbike, så vil det selvsagt ikke være særligt behageligt at vælge en meget hård cykelsaddel.

Vi monterer gerne din Specialized saddel
Hos Cykler.dk ønsker vi både at give vores kunder de bedste produkter og ikke mindst den bedste service. Derfor sørger vi altid for at montere alt ekstraudstyr, hvis du køber en cykel hos os. Vi ved af erfaring, at langt de fleste, der køber en ny cykel også vælge at købe ekstraudstyr som eksempelvis en ny saddel, nye dæk eller en ny cykelcomputer. Vi indstiller også cyklen til din højde. Det betyder, at det eneste du skal koncentrere dig om, er at komme i tøjet og ud og trampe i pedalerne.


Kontakt os, hvis du er i tvivl
Er du i tvivl om hvilken cykelsadel der bedst passer til dit behov, og dit budget, så sidder vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 77 34 08 18 eller mail: info@cykler.dk, så vi sammen kan finde den rigtige cykelsadel fra Specialized til dig!