Høj komfort fra Specialized!

Find den rigtige sadel
Hvis du skal tilbringe mange timer på din cykel, uanset om det blot er i hverdagen, eller det er på landvejen eller i skoven, så er det vigtigt at finde den rigtige type. Det duer ikke at køre med en blød hverdagssadel hvis du skal køre 60 kilometer på landevejen, og det duer ikke med en hård racersadel, hvis du blot cykler til og fra arbejde. Derfor er vi rigtig glade for at kunne tilbyde dig mange forskellige cykelsadler fra Specialized, så du kan finde lige prævis den der passer til dit behov.

Vi monterer gerne din Specialized saddel
Hvis du bestiller en cykelsadel fra Specialized sammen med en cykel, så skal vi nok sørge for besværet med at montere sadlen. Det sikrer at du kan sætte dig op på din lækre cykel med den lækre sadel, og rulle en tur, lige når du modtager cyklen. For cyklen er selvfølgelig også 100% samlet når du modtager den.

Kontakt os, hvis du er i tvivl
Er du i tvivl om hvilken cykelsadel der bedst passer til dit behov, og dit budget, så sidder vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 77 34 08 18 eller mail: info@cykler.dk, så vi sammen kan finde den rigtige cykelsadel fra Specialized til dig!