Før DKK 1.249,00
DKK 1.149,00
SparDKK 100,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. En super sadel, især til kvinder
2. MIMIC-teknologi for optimal komfort
3. Rails af titanium

Det med sadler har, til all tider, især været problematisk for kvinder. Men når vi snakker cykelsadler, er der heldigvis hjælp at hente i den moderne teknologi.

Og hos amerikanske Specialized vælger man heldigvis at kigge efter løsninger, fremfor at fokusere på begrænsninger. Ved hjælp af den banebrydende MIMIC-teknologi har man skabt Romin EVO Expert Med Mimic. MIMIC-teknologien er baseret på et innovativt flerlags-materiale, som hjælper med at opretholde en god balance, og som modvirker hævelser af det bløde væv, som er i kontakt med sadlen.

Her får du en sadel, der, på fornemste vis, forener performance og komfort. Sadlen tilpasser sig efter din anatomi, og giver dig lige præcis den støtte, du har brug for, i enhver situation. Det kan man bl.a. takke den enestående 2-lags polstring for.

Når denne teknologi kombineres med det unikke Body Geometry design, som vi kender fra andre Specialized-sadler, sker der små mirakler. Body Geometry aflaster arterier og sædeknogler. Det betyder mindre træthed, og optimal blodtilførsel til følsomme områder af din bagdel.  

Sadlen er med stærke og lette rails, lavet af hule titanium-rør.

Med Specialized Romin EVO Expert m. MIMIC gør konfort og performance op i højere enhed, så du (næsten) hører englene synge!

•Str. 143mm: 237 gram
•Str. 155 mm: 241 gram
•Str. 168 mm: 254 gram

Se videoen og lær mere om Body geometri