Før DKK 38.999,00
DKK 31.199,20
SparDKK 7.799,80
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fuld Shimano-gearpakke
2. Ultralet carbon-ramme, der giver minimal vægtmodstand
3. RockShox SID Select forgaffel med op til 120 mm vandring

Epic EVO Comp er ikke bare en mountainbike som alle andre. Den formår nemlig at kombinere den gode, klassiske MTBs terræn-egenskaber med en ultralet carbon-ramme og en intet mindre end formidabel støddæmpning. Du får derfor ikke alene en MTB, der kan klare selv de skrappeste nedkørsler og drops, som dit foretrukne MTB-spor kan byde på. Du får også en både let og livlig cykel, med et stort potentiale for fart.
Cyklen er baseret på den ultralette, stærke FACT 11r Carbon-ramme, som man også finder på visse andre cykler i Epic serien. Rammen rummer en XC geometri, der giver dig øget køreglæde, ikke mindst fordi du får mulighed for, virkelig at arbejde med farten. Den fantastiske RockShox SID Select forgaffel med RL Charger dæmper gør din Epic EVO Comp til den optimale partner i terrænet.

En god gearing er alfa og omega. Derfor kommer Epic EVO Comp med Shimano SLX M7100 på både for- og bagskifter, så du får mulighed for at arbejde med de helt små gearskifter. Du kan derfor, meget præcist, regulere din fart efter terrænet.

For at give dig den bedt mulige kontrol over cyklen, selv i vanskeligt terræn, har folkene hos Specialized udstyret Epic EVO Comp med Shimano SLX M7120 hydrauliske skivebremser. De giver en helt anderledes bremsekraft, end man er vant til fra de fælgbremser, der typisk sidder på almindelige hverdagscykler. Husk: Fart er intet uden kontrol!

Tilbage er kun at ønske dig god tur ned ad MTB-sporet, på din nye Specialized Epic EVO Comp!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: