Før DKK 63.999,00
DKK 47.999,00
SparDKK 16.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let, stærk og hurtig carbon-MTB
2. Knivskarp geometri, og sublim affjedring
3. 1x12-speed Sram geargruppe

Hils på 2022-udgaven af Epic Evo Expert fra den amerikanske producent Specialized! Her får du en full suspension mountainbike, der skiller sig ud fra mængden, på en absolut positiv måde!

Her er vi rykket op i klassen, hvor vi finder de fjerlette, og stadig bomstærke, mountainbikes. Carbon-stellet har en super lækker Progressive XC-geometri, som er designet ved hjælp af Specializeds egen Rider First Engineered teknologi. Det giver cyklen en knivskarp geometri, som gør, at den reagerer lynhurtigt på selv det mindste input fra rytteren. Og i et MTB-løb er det jo ofte den deltager, der kommer hurtigst gennem kurverne, der ender med at stå øverst på skamlen, når løbet er slut.

Forgaflen er en 120 mm RockShox SID Select+. Det er en luftforgaffel, hvilket dels gør cyklen lettere, og dels har den fordel, at forgaflen let kan justeres, så den passer til rytterens vægt. Og for at gå all in, hvad affjedring angår, så har Specialized også forsynet Epic Evo Expert med en RockShox SID LUXE Select+ bagdæmper. Så er du i hvert fald godt rustet til at klare bump, hop og andre ujævnheder, du kan komme ud for, når MTB-sporene skal besejres.

Af andre smarte features kan nævnes en dropper post, som gør det muligt at justere sadelhøjden, imens du cykler. Det kan især være en fordel på de stejle nedkørsler.

Geargruppen er stærk og enkel. Her har vi nemlig en Sram X01 Eagle 1x12-speed. Denne geargruppe er kendt for brugervenlighed, driftssikkerhed og et dejligt bredt gearområde.

Et sæt gode bremser giver kontrol og sikkerhed. Og her kan du trygt stole på de hydrauliske Sram G2 RS skivebremser, med 4 stempler. Her er bremsekraft for alle pengene.

Hos Cykler.dk er vi stolte af at kunne præsentere den hurtige, stærke og smarte Specialized Epic Evo Expert 2022 for vores kunder!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: