Før DKK 40.999,00
DKK 32.999,00
SparDKK 8.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og stift carbon-stel giver knivskarp håndtering
2. 1x12-speed Sram GX Eagle geargruppe
3. Affjedring i særklasse

2022-modellen af Epic Evo Comp er Specializeds bud på en full suspension mountainbike, der evner at begå sig i et til tider hårdt prissegment. Her får du en MTB, som er sjov at køre på, men som aldrig mister sit fokus. En full carbon ramme sikrer, at denne cykel er ganske let, samtidig med, at den har den stivhed, som sikrer dig en knivskarp håndtering af cyklen, uanset, om du kører på asfalt eller offroad.

Hvad affjedring angår, er denne lækre MTB med helt i front: Fortil finder du en Rockshox SID Select luftforgaffel med hele 120 mm vandring. Fordelen ved en luftforgaffel er dels, at den er lettere end en traditionel fjeder-forgaffel, og dels, at du kan tilpasse affjedringen efter din egen vægt. Det handler, helt enkelt, om, hvor hårdt, du pumper forgaflen.

Forgaflen suppleres på fornemste vis af en Rockshox Deluxe Select+ bagdæmper med rebound adjust. Bedre affjedring skal du lede længe efter!

En stærk og enkelt 1x12-speed Sram GX Eagle geargruppe sørger for at sende kraften fra dine tråd videre til de brede, Tubeless Ready Ground Control dæk. Med denne geargruppe kan du klare (næsten) alle udfordringer i terrænet, og samtidig har du kun en enkelt gearvælger at holde styr på.

De hydrauliske skivebremser hedder G2 RS, og de kommer, ligesom gearsystemet, fra Sram. Ingen tvivl om, at der er tale om et sæt bremser af meget høj kvalitet. Dem kan du stole på, under alle forhold. Selv den dag, det evt. gælder dit liv.

På den nye Epic Evo Comp er du klar til at indtage ethvert MTB-spor, og samtidig have det sjovt!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: