Magnum Locks

Magnum Locks Cykellygte - Cykellygter

Utrolig billig lygtesæt i en fornuftig kvalitet. Magnum Locks laver cykel lygter der er meget nemme at montere og afmontere igen, derfor særligt ideelt til børn! Tag lygten med i lommen, så den ikke bliver stjålet eller "forsvinder", en knap løsner lygten fra holderen og et let skub fastgør den sikkert igen!


Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Magnum Locks lygtesæt - det billige alternativ

Det billige alternativ
Selvom Magnum Locks lygtesættet er et billigt alternativ til andre lygter som f.eks. fra Bontrager, så har du her en lygte der er fremstillet i en rigtig fin kvalitet, men til virkelig små penge! Den er godkendt efter den nye lov der kom i november 2012, der bl.a. gjorde at de tidligere små diodelygter måtte lade livet. Torch lygten er derfor et rigtig fint alternativ til en dyre lygte. Kan ses på hele 500m, hele 200 meter over minimumskravet.

Prisgaranti - markedet laveste priser
Selvom Magnum Locks lygtesættet er blandt det billigste på markedet, fortjener du stadigvæk at få det til den bedste pris. Vi giver dig derfor prisgaranti. Finder du sættet et andet sted, så matcher vi naturligvis prisen og giver dig vores service oveni hatten!

Gratis levering
Du får altid fri fragt ved køb over 299 kr. - køber du for mindre får du fragten utrolig billigt med vores gode aftaler med bl.a. Post Danmark.

1-års fuld returret
Vi er sikker på du bliver fuld tilfreds med dit nye lygtesæt, derfor giver vi dig 1-års fuld returret, hvis du nu skulle gå hen og fortryde dit køb!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk