Før DKK 449,00
DKK 399,00
SparDKK 50,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette sæt
1. Virker ved induktion. Ingen batterier!
2. Indbygget kondensator
3. Dansk kvalitet til rimelig pris

Cykellygter uden batterier er langtfra noget nyt fænomen, idet dynamolygter har eksisteret i flere årtier. Men nu kan du også få cykellygter, som virker ved hjælp af induktion, hvor strømmen genereres ved, at et antal magneter, som monteres på cyklens hjul, passerer en spole af kobbertråd, som ligger inde i lygten. Induktions-dynamoen er helt lydløs, og giver ingen modstand.

Reelight SL 220 er et smart og relativt billigt induktions-lygtesæt, baseret på dansk teknologi. Lygterne blinker automatisk, når du kører, og når du f.eks. holder stille for rødt lys, bliver de ved med at blinke i et par minutter, takket være den indbyggede kondensator. Når du modtager lygtesættet, er kondensatoren tom. Det betyder, at du lige skal cykle i 10-15 minutter, før lygterne virker optimalt. Dette gælder kun første gang, lygterne tages i brug. Sidenhen virker de, så snart, du træder i pedalerne.

Forlygten lyser med 30 candela, og baglygten med 10 candela. Med disse lygter slipper du for at tænke på batteriskift, og samtidig skåner du miljøet. Batterier er nemlig en miljøbelastning, både, når de bliver produceret, og sidenhen, når de flade batterier skal bortskaffes.

Reelight SL 220 lygtesættet er udviklet til cykler med rullebremser eller skivebremser. Til en cykel med rullebremser er Extended-versionen optimal, idet den har et langt beslag i rustfrit stål.

Reelight SL220 er lygtesættet, som du aldrig glemmer, og som ikke er nemt at stjæle, fordi det er fastmonteret på cyklen.

OBS: Selv om Reelight SL 220 lygtesættet naturligvis overholder lovens krav til cykellygter, er det mest velegnet til brug som dagskørelys, eller til mørke-kørsel i byen. Lysstyrken kan på ingen måde måle sig med de langt større og kraftigere batterilygter, som i dag findes på markedet. Så hvis du cykler meget på mørke skovstier eller lignende, anbefaler vi, at du  vælger en kraftig batterilygte i stedet for.