Typer
Pris
Mærker

Sigma Cykellygte - Cykellygter

Nogle af de bedste cykellygter og generelt produkter kan man få hos den anerkendte producent Sigma! Her får du lygter der virker egner sig til at blive brugt, og til mere end blot at give opmærksomhed i trafikken. Man kan rent faktisk se hvad der sker foran en i trafikken, når solen den er gået ned!


Sigma Karma Evo
Sigma Karma Evo DKK 1.599,00
Info/køb
Sigma Quadro X
Sigma Quadro X Før DKK 249,00
DKK 189,00
Info/køb

Sigma cykellygter - virkelig høj kvalitet!

Sigma - se og bliv set!
Sigma laver nogle forrygende lygter til absolut topkvalitet og samtidigt til nogle konkurrencedygtige priser. Man kan ikke sammenligne Sigmas lygter med de billigere alternative i og med at der virkelig er tale om kraftige lygter i absolut højeste tyske kvalitet! En lygte med lang levetid og batteri der holder hele 20 timer mellem hver opladning!

Prisgaranti - Den bedste kvalitet til den bedste pris!
Vi giver alle vores kunder og kommende kunder prisgaranti, vi ønsker at blive din foretrukne udbyder af kvalitets udstyr. Du kan derfor få prisgaranti på alle varer i hele webshoppen, finder du varerne billigere et andet sted, så matcher vi priserne!

Gratis levering
Køber du et eller flere produkter af os, der overstiger 299 kr. så giver vi fri fragt.

Vores kunder elsker os!
Efter flere år i branchen, mener vi at vi er eksperter i god service. Du får derfor altid den bedste service.
5/5 stjerner på Trustpilot, flere tusinde har allerede anmeldt os!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk