Bontrager
Typer
Pris
Mærker

Bontrager Cykellygter - Cykellygte

Bontrager blev stiftet i 1980 af Keith Bontrager. Han blev kaldt professoren grundet hans analytiske tilgang til konstruktion og cykeldesign. Dette har bestemt været vedholdt gennem de mange år, hvor de i dag leverer nogle af de bedste dele på markedet! Bontrager har leveret nogle fantastiske & billige lygter som sørger for at du får en opmærksomhed i trafikken. Det kalder vi sikkerhed!

Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 219,00
DKK 159,00
Spar DKK 60,00
Info / Køb
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 399,00
DKK 279,30
Spar DKK 119,70
Info / Køb

Bontrager cykellygter - så er der lys for sagen.

Bontrager - amerikansk kvalitet
Står du og kigger efter cykellygter kan Bontrager være mærket for dig! Billige lygter og et stort udvalg af dem gør at du får altid de bedste muligheder for at få en god lygte! Vi har altid et KÆMPE udvalg af Bontrager lygter, grundet den absolut høje kompromisløse kvalitet.

Prisgaranti - markedet laveste priser
Hvis du leder efter en ny cykellygte, skal du handle ved os! Vores prisgaranti giver dig altid den laveste pris på markedet, samtidigt med at du får de bedste produkter.

Gratis levering
Køber du for over 299 kr. på din nye ordre, så modtager du fri fragt. Købes lygten som ekstraudstyr sammen med en ny cykel, bliver den monteret uden ekstra beregning! Her er absolut ikke nogen skjulte gebyrer!

1-års fuld returret
Hvis du køber dit nye grej hos os, får du et-års fuld returret, så du bliver 100% tilfreds med din nye billige kvalitets cykellygte!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk