Specialized Sirrus 3.0 - 2022
Før DKK 8.399,00
Fås i 3 farver
Specialized Sirrus 1.0 - 2022
Før DKK 4.899,00
Fås i 3 farver
Specialized Sirrus X 3.0 - 2022
Før DKK 8.399,00
Fås i 3 farver
Specialized Sirrus X 2.0 - 2022
Før DKK 5.699,00
Fås i 3 farver
Specialized Sirrus 2.0 - 2022
Før DKK 5.699,00
Fås i 3 farver

Hvilke Specialized citybikes findes der?


Når vi snakker citybikes fra Specialized, må vi hovedsageligt fokusere på Sirrus-serien. Og så er der Sirrus X, som vel snarere må betegnes som hybridcykler. Vi skal her nøjes med at omtale de `ægte´ citybikes.

Fælles for Sirrus-cyklerne er, at det er flotte, solide og hurtige citybikes, baseret på et stel af aluminium. Sirrus 3.0 har dog en forgaffel af carbon. Det sparer vægt, og giver en god vibrationsdæmpning.

Hvilke geargrupper, der anvendes, afhænger naturligvis af, hvilken model, du vælger. De fleste citybikes har endvidere skivebremser. På de lidt billigere modeller er der ofte tale om mekaniske skivebremser, imens de lidt dyrere modeller har mekaniske skivebremser.

Om du foretrækker den ene eller den anden type skivebremser, er i høj grad en smagssag. Under alle omstændigheder vil skivebremser være langt mere effektive end de fælgbremser, man kender fra traditionelle hverdagscykler.

Jeg vil gerne have en citybike med meget udstyr. Hvad skal jeg købe?


Der findes visse Sirrus-modeller, som bærer betegnelsen EQ, for `Equipped´ (`Udstyret´). Det betyder, at cyklen leveres med diverse udstyr. Det vil typisk være skærme, bagagebærer, lygtesæt og støtteben.

På bagagebæreren kan du også vælge at anbringe et barnesæde.

Hvis du gerne vil have en anden cykel end dem, der findes som EQ-versioner, er der rig mulighed for at tilkøbe udstyrspakker. Cykler.dks værksted monterer udstyret, før vi sender cyklen til dig.

Hvad hvis jeg foretrækker en cykel med lav indstigning? Kan jeg få det?


Ja, sagtens. Flere af Specializds citybikes kan fås i `Stagger´-udgaver, hvilket betyder, at de har lav indstigning, som vi kender det fra traditionelle damecykler.

Vi har dog også mange mandlige kunder, som køber cykler med lav indstigning. Og det er bestemt helt OK. Det eneste, der betyder noget, er, at du er godt tilpas med den cykel, du får.

Hvorfor er Cykler.dk et godt sted at købe en citybike?


Cykler.dk er Vestjyllands største cykelbutik., Og samtidig vil vi gerne være Danmarks bedste webshop med cykler og tilbehør.

Enestående kundeservice er vores højeste målsætning. Vi lever og ånder for cykling, og vi er først glade, når kunden er glad.

Vi har et stort, moderne værksted, med en stor stab af dygtige cykelteknikere.

Kontakt Cykler.dk


Ring til os på telefon 77340818, send os en e-mail på info@cykler.dk, eller besøg vores store fysiske butik, Storegade 27, 7620 Lemvig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lige præcis den Specialized citybike, som er perfekt til dig.