DKK 35.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Ultra-let carbon-stel
2.  Shimano GRX 810, 11 gear
3. SWAT-teknologi

Når du kører meget på grus, er det fart, komfort og sikkerhed, der tæller. Og når du skal have en god, solid gravelbike, går du aldrig galt i byen, hvis der står Specialized på den.

Diverge Comp carbon fører Specializeds stolte traditioner indenfor gravelbikes videre i fin stil.

Et er at lave en cykel, der er skabt til grusstier og andet udfordrende terræn. Noget andet er at kombinere den klassiske gravelbikes fremragende terræn-egenskaber med et let kulfiber-stel. Folkene hos Specialized har før bevist, at de mestrer denne kunst. Og med Diverge Comp Carbon beviser de det endnu engang!

Det ultra-lette kulfiber-stel er, som noget helt naturligt, udstyret med Future Schock suspension, som med lethed absorberer langt de fleste bump og vibrationer fra underlaget. Det giver mindre træthed efter en lang dag på cyklen.  

Alsidig hed er noget, der kendetegner enhver god gravelbike. Men Specialized Diverge Comp tager begrebet alsidighed til et helt nyt niveau. Ikke nok med, at denne cykel er sublim på grus, og også særdeles anvendelig (og hurtig) på asfalt, men den er også særdeles praktisk, hvis du skal ud på en flere dage lang cykelferie. Cyklen kommer nemlig med indtil flere beslag til montering af flaskeholdere, cykeltasker mv.

Der er naturligvis plads til flere forskellige typer hjul, så du kan skifte efter behov.

Som noget helt særligt kommer cyklen med Specializeds helt egen SWAT-teknologi, som er placeret i selve rammen. Dette gør det muligt at medbringe en del nyttige ting, såsom slanger, CO2-patroner, dækjern og meget andet.
Hvis du er på udkig efter en cykel, der er indbegrebet af alsidighed, så kig på Specialized Diverge Comp Carbon!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: