DKK 16.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Super fed gravel-maskine
2. 2x10-speed geargruppe
3. Også ideel som pendler-cykel

Du kender det sikkert: Af og til har man bare brug for at komme ud, hvor der er fred og ro, og hvor man bare kan være sig selv, og fokusere på det, der gør én glad. Nogen vælger at vandre ad Caminoen. Andre rejser ud til Østen. Og så er der os, der kører på gravelbike!

En anden grund til den stigende popularitet, som gravelbike oplever, er sikkert, at disse lækre cykler kan bruges til praktisk talt alt (måske lige med undtagelse af den hårdeste offroad-kørsel, hvor mountainbikes stadig er at foretrække). Tag f.eks. et kig på 2022-udgaven af Speialized Diverge Elite E5!

Her har Specialized kombineret den velkendte Premium E5 aluminiumsramme med en fuld carbon-forgaffel, som har god plads til de 35 mm brede Pathfinder Sport-dæk. Resultatet er en super sej cykel, som er hurtig, sjov og komfortabel, både på asfalt og på grusveje. Kører du af og til gravel-løb, så klarer den også det.

Geargruppen er en 2x10-speed Shimano GRX 400. Så der er masser af gear at tage af, når terrænet bliver barskt. Kørsel i barskt terræn stiller naturligvis også visse krav til bremserne. Derfor har Specialized udstyret Diverge Elite E5 med et sæt super solide hydrauliske Shimano GRX 810 skivebremser. Så er du sikker på, at du ikke alene kan køre hurtigt, men også stoppe igen!

Hvis du køber en Specialized Diverge Elite E5, får du ikke alene en super sej gravelbike, som udviser fantastiske egenskaber, når asfaltvejen slipper op. Du får også en solid pendlercykel, som kan bringe dig til og fra job eller studier i en fart, og i god stil. Og så er den så flot, at den nok skal tiltrække sig opmærksomhed, både i cykelklubben og i gadebilledet. Så måske var det en god idé, også at se på en god cykellås?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: