DKK 26.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 1.768,00)
Se mere
(+ DKK 2.467,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Ultralet carbon-ramme
2. Sram Apex1, 11-gear
3. Sram Apex hydrauliske skivebremser

Når man skal designe en ny crosscykel, kan man ikke bare nøjes med at tage en i forvejen let og hurtig cykel, og så øge frigangen mellem hjul og forgaffel. Det ved ingeniørerne hos den amerikanske cykel-producent Specialized. Da de skulle skabe den nye CruX, stilede de derfor højt: De ville designe en fuldblods XC racing-maskine. Den skulle naturligvis være let og hurtig. Den skulle indgyde rytteren selvtillid. Og så skulle den køre bedre end nogen anden crosscykel på markedet!

Vi indrømmer, at det er nogle høje mål at sætte mig. Men i betragtning af, at indtil flere Cyclocross verdensmesterskaber er blevet vundet af ryttere på CruX cykler, så er der næppe tvivl om, at Specialized endnu engang har skabt en ægte succes.

CruX er konstrueret omkring den for Specialized-cykler så velkendte FACT 11r carbon-ramme med den patenterede Rider First Engineered geometri, som giver rytteren optimal komfort, og som også gør cyklen ergonomisk velegnet til cykelcross, hvor man ofte tager cyklen over skulderen, når man skal forcere forhindringer.  

Rammen på en cross-cykel skal imidlertid ikke kun være stiv. Den skal også være fleksibel på de rette steder. Og det er noget, Specialized har prioriteret højt, da man designede CruX. Her får du derfor en cykel, der kan komme forbavsende hurtigt gennem svingene. Og det er ofte her, man henter de sekunder (eller brøkdele af sekunder), som kan blive afgørende.

Affjedringen er naturligvis helt i top, ikke mindst takket være den smarte S-Works carbon-forgaffel, med op til 100 mm vandring. Endvidere er der 11 Sram Apex1 gear, samt Sranm Apex hydrauliske skivebremser. Det fås ganske enkelt ikke meget bedre!

Der er 8 mm frigang på alle sider af de brede hjul. Det forhindrer, at mudder, blade og andet skidt sætter sig fast mellem hjulet og forgaflen, og gør cyklen tungere.

Spring op på en Specialized CruX fra Cykler.dk, og lad eventyret begynde!  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: