DKK 37.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Rider First Engineered stel
2. SRAM Force 1, 11-gear
3. SRAM Rival 1 hydrauliske skivebremser

Bliv klar til cykelcross-sæsonen på denne fantastiske cykel fra Specialized.

De fleste, der har prøvet at køre cykelcross, ved, at det er en krævende sport. Men med Crux Comp er du godt på vej.

Selve det lette og stive carbon-stel er designet i forhold til Specializeds egen Rider First-teknologi, hvilket bl.a. indebærer, at alle rør og layups er blevet lavet størrelses-specifikke, så alle CruX Comp cykler har de samme gode egenskaber, uanset størrelse.

Det har også været medvirkende til at gøre rammen op til 400 gram lettere (afhængig af størrelse), end det var tilfældet på de tidligere modeller. Det betyder en hel del, når du hopper af cyklen, og tager den over skulderen, for at forcere forhindringer. Samtidig er stellet både let og stift. Den smarte S-Works FACT carbon-forgaffel sørger for, at du kan dreje hurtigt og præcist. Folkene hos Specialized ved, at det ofte er den, der kommer hurtigst gennem svingene, der vinder et cykelcross-løb.

Ligesom på alle andre gode cross-cykler er der masser af plads mellem forgaflen og hjulet, så der ikke sætter sig en masse mudder-klumper, blade og andet skidt, der gør cyklen tungere, og hæmmer hjulets bevægelse.

Som noget næsten selvfølgeligt har denne dejlige crosscykel hydrauliske skivebremser (SRAM Rival 1), der virker hver gang, også på vådt og/eller mudret underlag.

Gear-gruppen er SRAMs Force 1, 11-speed, der gør det muligt for dig, altid at finde et passende gear at køre i. Det er værd at nævne, at der her er tale om en Cross-specifik gearing.

Det vigtigste på enhver cykel er og bliver dog hjulene. Og heller ikke her har Specialized overladt noget til tilfældighederne: På CruX Comp sidder der nemlig et par DT R470 Disc fælge og Specialized nav, monteret med Tracer Pro 700x33c crossdæk, Dette hjulsæt holder vægten nede, og muliggør den hurtige acceleration, som er så vigtig, netop i cykelcross.

Så hvis du søger en både let og solid crosscykel, designet til seriøst brug, så er CruX Comp værd at kigge nærmere på!


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: