Specialized CruX Pro - 2021

DKK 55.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. S-works FACT forgaffel
2. SRAM RED eTAP AXS,, 12-gear
3. SRAM Rival 1 hydrauliske skivebremser

Hvis du dyrker cykelcross på konkurrence-niveau, så skal du ikke være nødt til at gå på kompromis med noget.

Specialized kommer dig i mode med topmodellen i CruX-serien: CruX Pro! Her er der virkelig kælet for hver neste detalje! Carbon-stellet er både let og solidt, og det er udformet, så du let kan tage cyklen på skulderen, når du skal forcere en forhindring.

Som enhver dedikeret cykelcross-entusiast ved, vindes et cykelcross-løb ofte af den rytter, der er i stand til at komme hurtigst gennem svingene. Det gælder derfor om at kunne dreje skarpt og hurtigt. Og det kan du på en CruX Pro, takket være Specializeds egen S-Works FACT forgaffel. Forestil dig, hvordan du nærmest flyver igennem svingene, imens konkurrenterne ikke ser andet end mudderet, der sprøjter fra dit baghjul!

Selve stellet er ikke alene let og stærkt, men også smukt udformet, med indvendig kabelføring. Dette beskytter kablerne mod snavs og mudder.
Hydrauliske skivebremser er nærmest en selvfølge på en crosscykel af denne standard. Så du er sikker på at kunne bremse, hurtigt og præcist, uanset, hvor mudret, underlaget måtte være.

Den cross-specifikke gearing fra SRAM er det, der gør denne cykel til noget helt unikt. Her har du hele 12 gear at gøre godt med, så du kan altid finde et gear, der passer til situationen.

På de brede, solide Royal Terra CL hjul sidder et par Tracer Pro 700x33 mm dæk, som både giver godt vejgreb, under alle forhold, og sikrer, at du kan opnå den lynhurtige acceleration, som er så afgørende i en sport som cykelcross. Der er naturligvis særdeles god frigang mellem hjul og forgaffel, som der skal være på enhver seriøs crosscykel.

Denne sublime crosscykel har vundet adskillige verdensmesterskaber, så du kan stort set ikke få noget bedre. Resten er op til dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: