DKK 24.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 969,00)
Se mere
(gratis)
Levering 2-4 dage
Trek Emonda SL 6 Disc skal du købe fordi.
1. Super Shimano Ultegra gear gruppe
2. Hydrauliske Ultegra Skivebremser
3. Carob stel med livstidsgaranti

Denne Trek Emonda SL 6 Disc er en super pålidelig, ultra-let og teknisk avanceret carboncykel i decideret verdensklasse. Dette skyldes i høj grad cyklens ekstremt intuitive og brugervenlige Shimano Ultegra 11-speed-gearsystem, der kan give maksimal kraftoverførsel – tråd efter tråd. Det fantastiske lette 500 Series OCLV carbonstel garanterer dig høj fart i pedalerne på såvel opkørsler som nedkørsler, og du kan nemt foretage hurtige retningsskift, skarpe sving og pludseligt opståede spurter med stor kraft og fuld kontrol.

Sikkerhedsniveauet er helt i top ned de hydrauliske Shimano Ultegra Flat Mount-skivebremser, der giver cyklen en uovertruffen bremse reaktion og -kraft, så du altid kan bremse under et hvilket som helst vejrforhold. Derudover har cyklen et perfekt vejrgreb grundet de slidstærke Bontrager R2 Hard-Case Lite-dæk med dybt dækmønster, der giver en super føling med sporet.

Du får med andre ord en teknisk smart og højtydende letvægts racercykel, der kan tage dine præstationer på landevejene til nye højder.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: