Cube Nature Pro Allroad - 2021
Før DKK 9.299,00
Fås i 2 farver
Cube Nature Allroad - 2022
Før DKK 7.299,00
Fås i 2 farver
Cube Nature Pro Allroad - 2022
Før DKK 9.199,00
Fås i 2 farver
Cube Acid
Fås i 2 farver
Cube Nature
Fås i 2 farver

Cube Herrecykler - Tysk kvalitet når det er bedst!

Tysk kvalitet svigter aldrig!
Cube har gennem en lang række år været kendt for sin høje kvalitet på sine mountainbikes. Men det er ikke kun deres mountainbikes der er i topkvalitet, det gælder også herrecykler! Ingeniørerne har testet alle cykler til det yderste på deres fabrik i Tyskland, har de fundet svagheder er det blevet forbedret for at sikre sig den bedste kvalitet til ethvert brug.

Stort udvalg af billige herrecykler!
Leder du efter en billig herrecykel i allerhøjeste kvalitet, så skal den være af mærket Cube. Ligegyldigt hvilket behov du har og hvilken prisklasse du leder i, så har vi din nye herrecykel i shoppen! Vi har klassiske herrecykler til hverdagsbrug, og vi har sporty citybikes til at køre landevejene tynde på. Vi har dem i smarte farver, stort udvalg og til billige priser!

Cyklens størrelse er vigtig
Når man skal købe en ny cykel, er det essentielt at finde en cykel i den rigtige størrelse. Hvis man kører på en forkert størrelse cykel, vil man opleve fornemmelsen af ikke at have fuld kontrol over cyklen, og det går samtidigt udover komforten af din cykeltur. Vi ved hvor vigtigt det er, derfor har vi altid et bredt spektrum af cykelstørrelser til alle cykelmodellerne.

Cyklen leveres 100% samlet
Vi gør som en ekstra service for dig ved at samle din nye cykel 100%, så du ikke skal til at samle cyklen for at få den ud og køre. Du tager blot beskyttelses pappet af cyklen og fræser ud af strandvejen på din nye cykel.

Fri fragt på ALLE cykler
Hos Cykler.dk er der fri fragt på ALLE cykler på hele hjemmesiden, og der er desuden også fri fragt på ordrer eller varer over 299 kr.