DKK 10.699,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Vil du gerne opnå topresultater inden for cross country-cykling? Det har Trek sørget for er muligt for dig. X-Caliber 9 er den ultimative mountainbike til konkurrencecykling, hvor der ikke er sparet på avanceret teknologi, smarte løsninger og strømlinet design i letvægtsklassen. Helt afgørende for din kontrol og affjedring på drops er RockShox Judy-forgaflen med remote lockout på styret og med op til 100 mm vandring. Lockout-funktionen giver dig mulighed for at vælge fart frem for støddæmpning, som giver dig de bedste forudsætninger for at arbejde med tophastighed på jævnt underlag.

En avanceret gearpakke fra Shimano giver dig ligeledes mulighed for at øge farten på de lange distancer. Samtidig får du den bedst mulige kontrol over din mountainbike med hydrauliske skivebremser (Shimano MT 4100, MT410 caliper), der giver en effektiv nedbremsning på nedkørsler i kuperet terræn. X-Caliber 9 kommer desuden med et let stel i Alpha Gold Aluminium, hvor der er sørget for en vægtbalance, der tillader dig at arbejde med højintensitet på vejene uden unødvendig modstand.

Bemærk størrelse XS og S har et buet overrør med lavere højde, samt bremsegreb med kortere gribeafstand så de er nemmere for mindre ryttere.

Derfor skal du købe X-Caliber 9
- Den perfekte konkurrencecykel med et stel i Alpha Gold Aluminium
- RockShox Judy-forgaffel med lockout-funktion
- En komplet gearpakk