DKK 12.899,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Ægte kulfiber-MTB til fornuftig pris
2. 1x12-speed Sram NX Eagle geargruppe
3. SR Suntour luftforgaffel med remote lockout

Føler du dig klar til at tage springet ind i de lynhurtige carbon-MTB´ers betagende verden? Måske har du længe gået og ønsket dig en af disse fantastiske, lækre cykler? Men det kan også være, at du sidder og tænker: Alle de seriøse MTB´er med carbon (kulfiber)-stel koster mindst 25000 kr. Det er i overkanten, i forhold til mit budget! Til det kan vi kun sige: Fortvivl ikke! Det er rent faktisk muligt at få en rigtig fed carbon-MTB til kun 12499 kr. Navnet er CUBE Reaction C:62 One!

Denne super lækre MTB er baseret på CUBEs velkendte C:62 carbon-ramme, som gør, at cyklen altid håndterer lynhurtigt og knivskarpt, selv i meget hårdt terræn. Affjedringen kan der heller ikke klages på. Du får nemlig en 100 mm SR Suntour Raidon 32 Air luftforgaffel, med remote lockout. Lockout betyder, at du kan låse forgaflens vandring, når du finder det nødvendigt. Det kan f.eks. være en fordel på lange, lige strækninger. En anden fordel ved en luftforgaffel er, at den kan justeres efter din vægt (alt efter, hvor meget luft, du pumper i den. Og endelig er luftforgaflen lettere end den traditionelle fjeder-forgaffel.

Geargruppen er en Sram NX Eagle 1x12-speed. Denne geargruppe er kendt for sine silkebløde gearskift og sin høje grad af driftssikkerhed. Desuden giver den dig et meget bredt gearområde at arbejde med.

Hydrauliske skivebremser er ikke til at undvære (i hvert fald ikke, når man først har prøvet at have sådanne på sin cykel). På CUBE Reaction C:62 One hedder de Magura MT Thirty. Det er et sæt solide og pålidelige bremser, som du kan regne med, under alle forhold, og som kun kræver et minimum af vedligeholdelse.

Så hvad enten, du står overfor at skulle købe din første carbon-MTB, eller du `bare´ gerne vil have en rigtig kulfiber-bombe, som ikke koster en halv arm, så er CUBE Reaction C:62 One bestemt værd at overveje!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: