Før DKK 11.499,00
DKK 10.399,00
SparDKK 1.100,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget lækker hardtail-MTB til prisen
2. 100 mm RockSho Judy Silver Air luftforgaffel
3. 1x12-speed Shimano XT geargruppe

Man behøver ikke kigge sig meget omkring i gadebilledet i snart sagt enhver middelstor eller større dansk by, for at konstatere, at CUBE-cykler er populære. Og det forstår vi bestemt godt. Folkene hos den for længst verdenskendte tyske cykel-producent har nemlig for længst bevist, at de evner at lave gode og solide cykler i (næsten) enhver prisklasse. Vi siger næsten, fordi du aldrig får et discount-produkt, når du vælger en CUBE!

Og det ER faktisk muligt at få en god mountainbike, uden at man hverken behøver tømme bankkontoen, eller leve af havregrød. Bare kig på CUBE Reaction Pro! Hvis nogen tvivler på, at det kan lade sig gøre at lave gode og seriøse MTB´er med aluminiumsstel, så tager de fejl. Når det drejer sig om almindelig træning, på motionsplan, og måske et par mindre løb om året, vil de fleste snildt kunne klare sig med en aluminiumsramme, frem for en dyrere af carbon (kulfiber).

CUBE Reaction Pro har en 100 mm RockShox Judy Silver Air luftforgaffel, som nok skal absorbere generende dump og vibrationer fra underlaget. Du kan selv tilpasse forgaflen, så affjedringen matcher din vægt. Det kommer an på, hvor meget luft, du pumper i forgaflen.

Så er der geargruppen. Her har ingeniørerne hos CUBE ikke været i tvivl om, at de skulle vælge den populære Shimano XT 1x12-speed. Denne geargruppe byder på et særdeles bredt gearområde, og er desuden kendt for sin driftssikkerhed og brugervenlighed.

De hydrauliske skivebremser hedder også Shimano XT. Og dem er der også kun godt at sige om: Solid bremsekraft, i alle typer føre, stor driftssikkerhed og et minimalt behov for vedligeholdelse.

Hvis du ønsker dig en seriøs hardtail MTB, der kan bruges til lidt af hvert (vi må ikke glemme, at en god MTB også er glimrende til pendling og anden daglig transport), og som ikke behøver koste en formue, så er CUBE Reaction Pro et fremragende bud!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: