Før DKK 8.899,00
DKK 7.995,00
SparDKK 904,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget smuk og funktionel MTB
2. 1x12-speed  Shimano XT geargruppe
3. RockShox Judy Silver luft-forgaffel

Den nye CUBE Attention SL er ikke alene en super MTB, der elsker at bringe dig rundt i terrænet. Den er også en utroligt flot cykel, som nok skal tiltrække beundrende blikke, når den står foran fitnesscentret eller din yndlings-cafe. Hos CUBE i sydtyske Waldershof formår man virkelig at lave mountainbikes, hvor kvalitet og pris for alvor går op i en højere enhed. Men i Byern har man jo også bjergene lige udenfor døren!

Ligesom så mange andre fede mountainbikes er CUBE Attention SL baseret på et både let og solidt aluminiumsstel, der given knivskarp styring af cyklen. Når man kører i terræn, skal der imidlertid også god affjedring til. Derfor har folkene hos CUBE udstyret Attention SL med en 100 mm RockShox Judy Silver Air luftforgaffel. Fordelen ved en luft-forgaffel er primært, at den let kan indstilles efter rytterens vægt. Og desuden er en luft-forgaffel også lettere end en traditionel fjeder-forgaffel.

Gearsystemet er Shimanos legendariske XT 1x12. Her får du ikke alene et utroligt bredt gearområde at gøre godt med. Du for også en meget driftssikker og brugervenlig geargruppe. Problemløse gearskift og et minimalt behov for vedligeholdelse er kendetegnede for denne meget fine geargruppe.  

Bremserne vil mange MTB-fans sikkert kunne nikke genkendende til. Her er nemlig tale om de meget stærke og pålidelige Shimano BR.MT200 hydrauliske skivebremser, som findes på utallige lækre cykler, fra flere forskellige producenter. Og vi kan roligt sige, at disse bremsers popularitet er fuldt fortjent.

Hvis du vælger CUBE Attention SL, får du ikke alene en meget habil mountainbike, til en fornuftig pris. Du får også en cykel i et blændende fedt design. Så måske du også lige skulle lade Cykler.dk give dig et godt tilbud på en solid cykellås?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: