DKK 9.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Klar til det store offroad-eventyr!
2. 1x12-speed gearsystem fra SRAM
3. 100 mm RockShox luft-forgaffel m. remote lockout

Med den nye Acid forsøger den tyske cykel-producent CUBE at flytte grænserne for, hvor effektiv, en hardtail-MTB kan være. Og de gør det med stor succes! Denne fantastisk lækre mountainbike har nemlig alt, hvad man kan ønske sig af en cykel, der virkelig indbyder til de helt store offroad-eventyr. Og så lever den, på fornemste vis, op til CUBEs målsætning om at levere cykler, hvor kvaliteten står i et særdeles fint forhold til prisen!

Hos CUBE i Waldershof i den tyske delstat Bayern startede man med at forsyne den nye Acid med Srams bundsolide 1x12 NX Eagle geargruppe. Det skete i erkendelse af, at dette gearsystem har den driftssikkerhed, som man forventer af en geargruppe beregnet til hård offroad-cykling. Samtidig for du et virkelig bredt gearområde til rådighed.

Cyklen er endvidere forsynet med en 100 mm RockShox Judy Silver Air luftforgaffel med remote lockout. Denne lækre forgaffel kan let justeres efter din vægt. Desuden er en luft-forgaffel lettere end en traditionel forgaffel, som typisk indeholder en metal-fjeder. Et er sikkert. Både komfort og performance er forbavsende god, når du kører på en CUBE Acid!

Et utal af gode mountainbikes og racercykler fra nogle af verdens største producenter er udstyret med et sæt hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser. Og det er ikke sært, at CUBE også har valgt netop disse bremser til den nye Acid. Her ved man nemlig, hvad man får: Et par stærke og næsten vedligeholdelsesfrie bremser, der bare virker, som de skal, under snart sagt alle tænkelige forhold. Sikkerheden er således i top, ligesom komforten.
Offroad-eventyret starter på en CUBE Acid fra Cykler.dk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: