Før DKK 5.899,00
DKK 5.395,00
SparDKK 504,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. SR Suntour forgaffel med lockout
2. Fantastisk kvalitet til prisen
3. Hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser

Man siger, at djævelen ofte gemmer sig i detaljen. Men man kan heldigvis også vælge at se tingene fra en mere positiv vinkel. Der findes jo netop også situationer, hvor de små detaljer kan gøre en stor, positiv forskel. Det ved ingeniørerne hos CUBE I Waldershof i Sydtyskland. Det er sikkert derfor, at den nye CUBE Aim Race er blevet, som den er. Og vi hos Cykler.dk synes, at den er blevet fremragende!

Grundlaget for denne dejlige mountainbike er det samme stærke og lette aluminiumsstel, som vi kender fra andre cykler i Aim-serien. Men når man ser nærmere på forgaflen, bliver ændringerne (eller forbedringerne, som vi foretrækker at kalde dem) tydelige:

Den skønne 100 mm SR Suntour XCT Dsc forgaffel er nu blevet udstyret med lockout. Det betyder, at du kan låse forgaflen, når du evt. finder det nødvendigt. Det kan især være en fordel, når du kører på lange, flade stræk. Med denne forgaffel er både performance og komfort i top.

Også med hensyn til bremser er CUBE Aim Pro blevet opgraderet, i forhold til seriens lidt billigere modeller. Tektro skivebremserne har måttet vige pladsen for de meget populære hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser, som findes på et utal af fede cykler, fra flere forskellige producenter.

Geargruppen er imidlertid den samme, som man finder på en del andre Aim-modeller. Det er det enkle og solide 2x8-speed system fra Shimano. Og her ved man, hvad man får: Lette, problemfrie gearskift, og et ganske bredt gearområde.

Når du køber en CUBE-cykel, får du altid masser af valuta for pengene. Derfor elsker vi CUBE. Og vi kan, gang på gang, konstatere, at mange af vore kunder gør det samme!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: