DKK 31.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super XC-raket til fornuftig pris
2. OCLV Mountain carbon
3. 12-speed geargruppe fra Shimano

Hvis du går rundt og ønsker dig en XC-mountainbike, som er lynhurtigt på singletrack, og som du kan vinde nogle løb på, så er der gode chancer for, at Cykler.dk kan opfylde dit ønske. Her kommer nemlig 2. generation af Treks Supercaliber 9.6.

Ligesom de øvrige medlemmer af Supercaliber-familien har denne cykel både stel og hjul i OCLV Mountain carbon, som er både let og stærkt. Dette materiale giver endvidere stellet lige præcis den rette grad af stivhed.

Som noget næsten selvfølgeligt er hjulene tubeless ready, så du kan vælge at køre slangeløst.

Affjedringen af kan der også siges meget godt om: Luftforgaflen, som har en vandring på 110 mm, er en RockShox Recon Gold RL. Der er selvfølgelig lockout-funktion, så forgaflens vandring kan fastlåses, når du har behov for det.

Bagdæmperen er den for Supercaliber-modellerne så velkendte RockShox SIDLuxe, med IsoStrut. Sidstnævnte gør det muligt at fintune affjedringen, uden at tråd-effektiviteten går tabt.

Med sine 12 gear byder Shimano-gruppen på et bredt gearområde, samt en høj grad af funktionalitet og slidstyrke.

På denne cykel kan du klare alle typer af terræn. Og du har også gode muligheder for at vinde løb. Men det er nu også betryggende at vide, at man altid kan bremse ned igen. Og det kan du, takket være de hydrauliske skivebremser, som kommer fra Shimano (MT501 greb/MT500 caliper).

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: