DKK 899,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. 81% polyester af genbrugsplast
2. 14% merinould, for perfekt temperaturregulering
3. Sublim pasform og komfort

Hvis der, for bare ganske få år siden, havde været nogen, der havde hævdet, at det nogen sinde ville blive muligt at bruge gamle plastik-flasker til at lave højkvalitets cykeltøj af, ville folk sikkert have skreget af grin.

Ikke desto mindre er det lige præcis, hvad Mons Royale gør den dag i dag. Virage Bike Shorts er nemlig lavet af 81% polyester, som stammer fra genbrugsplast. Dette materiale kommer bl.a. fra de PET-flasker, som vi kender fra sodavand og kildevand! Polyester har den gode egenskab, at det er ekstremt svedtransporterende. I praksis betyder det, at når du virkelig giver den gas på cyklen, og sveden springer frem, så leder polyesteren sveden væk fra din krop, indtil fugten til sidst fordamper fra ydersiden af stoffet. Det giver en meget høj grad af åndbarhed, som gør, at din krop fortsat kan komme af med sveden, selv på meget langvarige cykelture. Desuden kommer dine shorts ikke så let til at lugte af sved. Det betyder mindre behov for vask, og i sidste ende mindre slitage på dine shorts.

Virage Bike Shortsene indeholder desuden 14% merinould og 5% elasthan. Merinould er et gammelkendt naturmateriale, kendt som `naturens aricondition´, pga. dets exceptionelle temperaturregulerende egenskaber, der gør tøj af merinould behageligt at bære, både i varme og i kolde omgivelser. Den uld, Mons Royale anvender, kommer i øvrigt fra bæredygtige landbrug, hvor fårene har det godt. De 5% elasthan gør stoffet meget strækbart, så det giver dig optimal bevægelsesfrihed.

Resultatet er et par meget lette, stærke og komfortable baggy cykelshorts, som er perfekte til MTB-rytteren. Pasformen er, som altid, når vi har med Mons Royale at gøre, perfekt, og de indvendige sømme er strategisk placerede, for at give størst mulig komfort.

Den store lynlås-lomme sætter prikken over i´et.

Features:

•Mons standard fit
•Strategisk placerede sømme for øget komfort
•Lynlås-lomme
•Let, stærkt og fleksibelt stof.
•Vægt: 136