DKK 21.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 500Eh. batteri
2. Elegant design, og tysk kvalitet
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser,

CUBE Reaction H Pro 500 er den elektriske mountainbike til dem, der gerne vil have lidt mere ud af deres cykelture. Nok er cyklen fremragende på asfalt, men den kan så meget mere end det.

Har du af og til lyst til at tage en tur i skoven, langs stranden eller ned ad en grusvej, for at se, hvad der gemmer sig henne om det næste hjørne, så er CUBE Reaction H Pro 500 den rette cykel for dig.

Den tid, hvor elcykler ofte virkede kluntede, er for længst forbi. På Reaction H Pro 500 er både batteriet og den ekstremt stærke Bosch-motor integreret i det smukke, lette aluminiumsstel. Hvis man ikke kigger godt efter, opdager man næppe, at der er tale om en elcykel.
Et par solide Schwalbe-dæk sikrer dig optimalt vejgreb, uanset, om du kører på asfalt eller offroad. Og en 1x12 Sram geargruppe er din garanti for, at du altid kan finde et passende gear at køre i.

Affjedringen er også i top, takket være den sublime SR Suntour-forgaffel, med op til 100 mm vandring og lockout.

Det kan være sjovt at køre hurtigt. Men det er også rigtig rart at kunne bremse, når man skal! Og det kan du på en Reaction H Pro 500! Den er nemlig udstyret med de fantastiske Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser, som mange dedikerede CUBE-fans kender og elsker. Hvis du kun er vant til de fælgbremser, man sædvanligvis finder på almindelige hverdagscykler, vil du erfare, at der er en verden til forskel. Hydrauliske skivebremser virker i al slags vejr, og kræver kun minimal vedligeholdelse.

Så hvis du gerne vil have en solid og driftssikker e-MTB, som faktisk ikke engang ligner en elcykel, så kig nærmere på CUBE Reaction H Pro 500!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: