Cube Reaction Hybrid Performance 500 Allroad Dame - 2022

Før DKK 21.999,00
DKK 20.995,00
SparDKK 1.004,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Masser af udstyr
2. 63 mm SR Suntour forgaffel
3. Shimano BR-MT200 Hydrauliske skivebremser

En dedikeret mountainbike er naturligvis i sit es, når asfaltvejen slipper op, og den vilde natur begynder. Men det betyder så sandelig ikke, at en MTB ikke kan bruges i byen. Man skal ikke kigge sig meget omkring i en middelstor eller større dansk by, for at konstatere, at der er masser af mennesker, der kører på MTB´er. Og selv om de mandlige MTB-ryttere vel stadig er i overtal, så bliver der stadig flere seje kvinder, som springer i sadlen på en MTB. Og det går bestemt ikke noget, at MTB´en får en elmotor på.

CUBE Reaction Hybrid Performance Allroad 500 damecyklen er stærk og funktionel. Indbygget i det lette aluminiumsstel finder du et 500 Wh. Bosch Powertube batteri, som leverer strøm til den lette og stærke 3. generations Bosch Performance centermotor. Den yder 250W, og 65 Nm.

Når terrænet for alvor bliver udfordrende, vil du blive glad for den 100 mm SR Suntour forgaffel. Den skal nok sluge langt de fleste vibrationer fra underlaget, så du ikke bliver alt for udmattet, selv efter en lang dag på et udfordrende MTB-spor.

Bremserne kender vi fra masser af andre cykler. Det er nemlig de meget populære Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser. Så kan du ikke alene køre stærkt, men også stoppe, når der er brug for det!

Den moderne, travle kvinde vil sandsynligvis også bruge sin eMTB som dagligdags transportmiddel i byen. Og til det brug er cyklen udstyret med både lygter, skærme og støtteben.

På den nye CUBE Reaction Hybrid Perf Allroad 500 damecykel er den seje, sporty kvinde godt rustet. Både til pendling, indkøbsture, og til at give mændene kamp til stregen på MTB-sporet.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: