Før DKK 21.999,00
DKK 20.995,00
SparDKK 1.004,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk og smuk eMTB
2. 9-speed Shimano geargruppe
3. 100 mm SR Suntour forgaffel

Man behøver ikke have været i en større by ret længe, for at have set cykelbudene drøne af sted. Det går stærkt, når disse veltrænede unge mennesker tramper i pedalerne. Og hvad er det som oftest, de kører på? Det er såmænd mountainbikes! Og i grunden er det ikke så underligt, at folk, der bruger cykler i deres erhverv, vælger mountainbikes, selv om de hovedsageligt kører i byen. En god MTB er nemlig lavet til at holde til lidt af hvert, og så kan den også være ganske hurtig! Noget andet er, at en MTB bestemt ikke bliver kedeligere af, at der kommer strøm på. Se blot på 2022-udgaven af CUBE Reaction Hybrid Performance 500 Allroad!

Når du vælger en CUBE-cykel, får du, meget generelt betragtet, særdeles meget cykel for dine penge. Det gælder, uanset om du vælger en billig eller en dyrere CUBE-cykel. Og den nye eMTB Reaction Hybrid Performance 500 Allroad kan sagtens være med på beatet.

Den stærke 3. generations Bosch elmotor er indbygget i cyklens krank, og skæmmer bestemt ikke helhedsindtrykket af en både flot og solid cykel. Motoren er på 250 W, og yder imponerende 65 Nm. Batteriet er et Bosch Powertube på 500 Wh. Det er integreret i cyklens aluminiumsstel.

Nu har vi altså en særdeles habil drivlinje. Men hvad har denne lækre eMTB ellers at byde på? Jo, der er f.eks. en 100 mm SR Suntour fjederforgaffel, som sikrer dig optimal komfort, både på asfalt og offroad.  

De 9 Shimano-gear hjælper dig med at klare de udfordringer, som terrænet kunne tænkes at udsætte dig for.

Hvad bremser angår, har CUBEs ingeniører valgt at satse på det sikre. Og det er vi glade for, al den stund, at bremserne jo kan gå hen og redde dit liv en dag. Du får nemlig de særdeles populære Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser, som en lang række af verdens førende cykel-producenter anvender til deres cykler. Så er du sikker på at kunne bremse ned, når det er nødvendigt, uanset føre og vejrlig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: