DKK 31.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 625 Wh. Batteri giver lang aktionsradius
2. FOX Float forgaffel og bagdæmper
3. Remote dropper post

Elektriske mountainbikes har for længst holdt deres indtog på skovstier og MTB-spor, både herhjemme og i udlandet. Om du foretrækker en hardtail- eller en full suspension MTB, er helt op til dig. Et er imidlertid sikkert: CUBE kan det hele!
Når du køber en CUBE-cykel, får du et produkt, hvor pris og kvalitet står i et særdeles fornuftigt forhold til hinanden. Og her er den nye Stereo Hybrid 120 Pro 120 bestemt ikke nogen undtagelse! Hos Cykler.dk kan vi da også tydeligt konstatere, at der er en stor gruppe af svorne CUBE-fans blandt vore faste kunder.

Integreret i det lette og stærke aluminiumsstel finder du det kraftige Bosch Powertube 625 Wh. batteri, der giver dig en ganske lang rækkevidde, selv i meget udfordrende terræn. Motoren er den velkendte 4.generations Bosch CX centermotor. Den er indbygget i cyklens krank, så du stort set ikke ser den. Til gengæld skal du nok mærke den, når kræfterne først bliver sluppet løs.

Forgaflen er en RockShox Recon Silver RL luftforgaffel, med 120 mm vandring, og lockout. Den suppleres fremragende af en RockShox Deluxe Select bagdæmper. Bedre affjedring skal du lede længe efter!
Den stærke og enkle 1x12-speed Shimano Deore geargruppe er kendt for sin høje grad af brugervenlighed og driftssikkerhed, og for sit meget brede gearområde. Denne geargruppe skal nok hjælpe dig til at overvinde enhver forhindring, som terrænet kunne tænkes at udsætte dig for.

Du har måske hørt det før: Uden kontrol er fart intet! Derfor skal der gode bremser til. Det gælder jo i øvrigt på ethvert køretøj. CUBE Stereo Hybrid 120 Pro 625 er udstyret med de legendariske Shimano BR-MT420 hydrauliske skivebremser. De skal nok levere præcis og effektiv bremsekraft, uanset, hvor mudret, MTB-sporet er, eller hvor meget snesjap, der ligger på cykelstien.

Ønsker du dig en full suspension eMTB, der kan det hele? Så behøver du ikke lede længere!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: