DKK 26.799,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk og smuk allround elcykel
2. Leveres med masser af udstyr
3. Lang rækkevidde, og stærk motor

En god elcykel kan, i allerhøjeste grad, anvendes som allround transportmiddel, først og fremmest til den daglige transport, men også til lidt længere ture i fritiden. Hvem ved, måske kan elcyklen helt erstatte bilen, til glæde, både for miljøet, for dit helbred og for din økonomi?

Hvorfor CUBE har valgt at opkalde en serie af deres cykler efter den nepalesiske hovedstad Kathmandu skal vi lade være usagt. Et er imidlertid sikkert Kathmandu Hybrid Pro, som du her ser i dame-modellen, med den klassiske, lave indstigning, er af samme høje kvalitet som alle de andre cykler, der forlader CUBEs fabrik i sydtyske Waldershof.

Lad os kigge lidt på vidunderet!

Rækkevidden er der bestemt ikke noget galt med, idet batteriet, som er elegant indkapslet i aluminiumsrammen, er på hele 625 Wh. Så der er rigeligt med strøm til pendlerture, eller sågar til en weekendtur ud i landet. Den bomstærke 4.-generations Bosch centermotor har et moment på hele 85 Nm, hvilket er rigeligt, også til at trække en cykelanhænger. Komforten er også i top, Det kan vi bl.a. takke en 100 mm-X-fusion luftforgaffel for. En luftforgaffel kan jeg justeres efter din egen vægt. Det afhænger bare af, hvor meget luft, du pumper i den.

Med en 11-speed Shimano geargruppe har du et ganske bredt gearområde til rådighed, så du altid kan finde et gear, der passer til situationen.

Når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser. De giver en ganske anden bremsekraft end de traditionelle V-bremser, man ofte finder på almindelige hverdagscykler.    

Cube Kathmandu Hybrid Pro Dame 625 leveres med masser af udstyr, der gør cyklen så multi-funktionel, som den netop skal være: Skærme, bagagebærer, støtteben og dynamolygter. På bagagebæreren kan du sætte et ubarnesæde[/u]. Så er der basis for mange skønne cykel-oplevelser, i selskab med junior!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: