Cube Nuride Hybrid Performance 500 Allroad - 2022

Før DKK 21.999,00
DKK 19.999,00
SparDKK 2.000,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk og smuk elcykel
2. 250W (65 Nm.) motor
3. SR Suntour forgaffel

Hos den verdenskendte cykelproducent CUBE i Waldershof i den sydtyske delstat Bayern mener man, at eventyr på to hjul skal være noget, alle har mulighed for at opleve. Det er sikker derfor, at man har skabt den nye Nuride Hybrid Performance 500 Allroad.

Den lette og stærke aluminiumsramme fås i hele 3 forskellige udformninger, herunder en med meget lav indstigning, som på en klassisk damecykel. Denne variant er også specielt velegnet til seniorer og/eller til folk med diverse fysiske udfordringer. Integreret i stellet finder du den 500 Wh. store Bosch Powertube batteri.

Motoren er en 3. generations Bosch, som yder 65 Nm. Motoren er på 250W, hvilket er standard for de fleste elcykler her i landet. Motoren hjælper til op til 25 km/t, og er kun aktiv, når du selv træder i pedalerne. Sådan foreskriver dansk lov, at det skal være.

En 100 mm SR Suntour fjederforgaffel sørger for affjedringen. Den skal nok sikre dig god komfort, selv hvis der skulle være et par huller eller tre i vejen.

Geargruppen kommer fra Shimano, og har 9 gear at byde på. Det burde være tilstrækkeligt til at klare de udfordringer, du kan risikere at møde på din cykeltur.

Hydrauliske skivebremser er heldigvis standard på langt de fleste moderne elcykler. På CUBE Nuride Performance 500 Allroad er der tale om de velkendte, og yderst populære Shimano BR-MT200. Med disse bremser på cyklen ved du, at du har præcis og effektiv bremsekraft til rådighed, hver eneste gang, du får brug for at bremse. Det gælder også, når grusvejen er mudret, eller når sneen dækker cykelstien.  

CUBE Nuride Hybrid Performance 500 Allroad leveres med skærme, støtteben og lygter (som år strøm fra batteriet).

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: