DKK 26.799,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Meget lav indstigning
2. Virkelig stærk Bosch-motor, og stort batteri
3. Hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser

Elcykler er blevet populære som aldrig før. Og det er der mange gode grunde til. Der kan være mange situationer, hvor det er rart med lidt hjælp fra elmotoren, og du får stadig motion, idet motoren kun er aktiv, når du selv træder i pedalerne.

Hvis du søger en hverdags-elcykel, der kan bruges til lidt af hvert, og som har meget lav indstigning, så kast et blik eller to på 2022-udgaven af Kathmandu hybrid Pro E 625 fra den tyske producent CUBE!

Cyklens stærke aluminiumsstel omslutter fuldstændig det kraftige 625 Wh. Bosch powertube batteri. Det giver cyklen et elegant look, og beskytter batteriet mod udefra kommende faktorer. Med så kraftigt et batteri er der kapacitet nok, selv til meget lange pendlerture eller lignende.

Heller ikke på affjedringen er der sparet noget. Du får nemlig en X-Fusion luftforgaffel med 100 mm vandring og lockout, så du kan låse forgaflens vandring. Det kan bl.a. være praktisk på lange, lige strækninger.

Geargruppen er enkel og funktionel. Det er en 1x11-speed Shimano Deore, som giver dig et ganske bredt gearområde, samtidig med, at du kun skal holde styr på en enkelt gearskifter.

De hydrauliske skivebremser hedder Shimano BR-MT200. Og de er efterhånden blevet test på så mage forskellige cykler, at vi godt tør sige, at disse bremser gør, hvad de skal, under snart sagt alle tænkelige forhold.

Endelig er det værd at nævne, at cyklen leveres med både støtteben, skærme, bagagebærer og lygter. På bagagebæreren kan du anbringe et barnesæde, så familiens yngste kan komme med på tur. Husk hjelm til jer begge.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: