DKK 22.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lækker eMTB til seje kvinder!
2. 625 Wh. batteri giver lang rækkevidde
3. 100 mm SR Suntour forgaffel

Cube er ikke blandt verdens ældste cykel-producenter. Faktisk blev firmaet grundlagt så sent som i starten af halvfemserne. Men på de relativt få år har den tyske producent i den grad formået at slå sit navn fast blandt cykel-entusiaster verden over. Det gælder ikke mindst i Danmark. Det er næppe for meget sagt, at mountainbikes er det, som CUBE er mest kendt for. Og da de elektriske mountainbikes holdt deres indtog, var CUBE da også med helt fremme.

På billederne ser du 2022-udgaven af Reaction Hybrid Performance 625, i dame-modellen. Lad os kigge lidt på, hvad den indeholder!

Aluminiumsrammen skjuler (og beskytter) på fornem vis Bosch Powertube-batteriet, som med sine hele 625 Wh. giver dig rigeligt med strøm, selv til en lang dags kørsel i hårdt terræn. Fordi batteriet er integreret i rammen, bibeholder cyklen et smukt og harmonisk look Det samme kan sige om den interne kabelføring, der beskytter kablerne, og er med til at minimere behovet for vedligeholdelse.

Motoren, der, ligesom batteriet, kommer fra Bosch, har et moment på 65 Nm, og er elegant indbygget i cyklens krank.

En 100 mm SR Suntour-forgaffel sørger for affjedringen, så du let kan håndtere de bump, der jo er en naturlig del af det at køre MTB.

En 9-speed Shimano geargruppe sikrer, at du er i stand til at forcere de forhindringer, du måtte støde på undervejs.

Hydrauliske skivebremser er heldigvis en selvfølge på en CUBE-cykel i denne prisklasse. Og på Reaction Hybrid Performance hedder de Shimano BR-MT200. Og det er gode og solide bremser, der gør, hvad de skal, selv under svære forhold, og som kun kræver minimal vedligeholdelse.

På den nye CUBE Reaction Hybrid Performance 625 er den moderne, sporty kvinde klar til at give mændene baghjul på MTB-sporene!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: