DKK 9.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lækker kvalitetscykel med gode dele
2. 3x10-speed Shimano geargruppe
3. Luftgaffel med 63mm affjedring

CUBE Kathmandu Pro er en rigtig flot og meget alsidig trekkingcykel, baseret på et let og elegant aluminiumsstel. En ramme i aluminium er både meget solid, og desuden billigere end en ramme i carbon (kulfiber).

CUBE fremstiller selv forgaflerne til nogle af deres trekkingcykler, men til Kathmandu Pro har man valgt at satse på en SR Suntour luftforgaffel, med lockout og 63 mm vandring. En luftforgaffel er dels lettere end en traditionel fjeder-forgaffel, og dels kan luftforgaflen let justeres efter rytterens vægt. Det afhænger, ganske enkelt af mængden af luft, som du pumper ind i forgaflen.  

Geargruppen på CUBE Kathmandu pro er den legendariske Shimano 3x10-speed. Så er du i hvert fald sikker på at have rigeligt med gear at gøre godt med, uanset hvilken type terræn, du måtte møde på din vej.

De hydrauliske skivebremser er ligeledes blevet opdateret, i forhold til seriens lidt billigere modeller: På den nye Kathmandu får du de meget populære Shimano BR-MT200, som sidder på en lang række gode cykler, ikke blot fra CUBE, men også fra flere andre af de store cykel-producenter.

Til slut er det værd at nævne, at Kathmandu Pro leveres med en mængde udstyr, herunder skærme, bagagebærer, støtteben og dynamolygter. Så når du modtager din cykel, er den så klar, som den kan blive!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: