Cube Nature Pro Allroad - 2022

Før DKK 9.199,00
DKK 8.495,00
SparDKK 704,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Vildt lækker trekkingcykel, med masser af udstyr
2. 3x10-speed Shimano geargruppe
3. Hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser

På en CUBE trekkingcykel kan du komme frem næsten alle vegne. Uanset, om det er daglige pendlerture til og fra arbejdspladsen eller skolen, indkøbsture i byen, weekendture ud i naturen eller en decideret cykelferie, så skal en trekkingcykel fra den anerkendte sydtyske cykel-producent nok bringe dig sikkert frem, og hjem igen.

Grundlaget for Nature Pro Allroad er det samme lette, stærke og smukke aluminiumsstel, som vi kender fra den marginalt billigere Nature Allroad. Der er anvendt en særlig svejse-teknik, som giver helt glatte svejsninger. Dette giver cyklen et lækkert, helstøbt look, samtidig med, at det optimerer cyklens aerodynamik, Forgaflen er ligeledes en god gammel kending, nemlig den 63 mm SR Suntour HLO med lockout-funktion, der lader dig fastlåse forgaflens vandring, når du finder det nødvendigt.

Nature Pro Allroad leveres med masser af dejligt udstyr, såsom bagagebærer (hvor du kan vælge at anbringe et barnesæde), skærme, støtteben og dynamolygter. Du er således fri for at skulle bruge tid og penge på efter-montering af diverse udstyr på din cykel. Det er bare at hoppe i sadlen, og trampe i pedalerne!

Der, hvor Nature Pro Allroad adskiller sig fra Nature Allroad, er ved gearsystemet og bremserne. På Nature Pro Allroad for du nemlig en 3x10-speed Shimano geargruppe. Kom så ikke og sig, at der ikke er gear nok til rådighed, til at klare enhver situation! Det er trods alt ikke en hvilken som helst cykel, der har så mange gear.

De hydrauliske skivebremser er de velkendte Shimano BR-MT200, som en lang række anerkendte cykel-producenter bruger på deres cykler. Disse bremser kan du stole på, uanset, hvor vådt og glat, føret er.    

Hvis du vælger at blive ejer af en CUBE Nature Pro Allroad, får du en cykel, der vil give dig ufatteligt mange skønne oplevelser, mange år frem i tiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: