DKK 9.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 389,00)
Se mere
(+ DKK 569,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Drømmer du om en mountainbike der kan klare selv det mest ujævne underlag, så er Trek X-Caliber 9 – 2020 en cykel du bør overveje.
Trek X-Caliber 9 – 2020 er bygget op omkring en ny designet Alpha Gold Aluminiums ramme med konisk kronrør og indvendig kabelføring til gear og sadelpind. Som noget nyt er der på 2020 modellen RockShox luft forgaffel med 100 mm vandring med lockout fra styret, luft forgaflen gør at du kan indstille cyklen efter din vægt, justere gaflen efter kørsel og så kan du låse og åbne gaflen, du vi derfor altid får en specialpasset køreoplevelse.
Den er udstyret med Bontrager aluminiums hjul med lukkede lejer og tubeless Ready fælge og så er gearsystemet  Shimano XT  12 Speed, med en kobling der forhindre kædesalg i selv det mes ujævne terræn.
Cyklen er perfekt til dig der er begyndt at deltage i løb og vil opgradere.
Historien om Trek Starter tilbage i 1976 da Richard Burke ville lave kvalitets cykler men når man ikke havde penge til at købe et mærke må man lave sit eget, og det startede  i en lade hvor de kun var 5 mand på lønningslisten, i det første år lavede de 5 mand 904 stålstel til turcykler. Og det lagde grundplanen for alt hvad Trek er i dag, nemlig kvalitet og omhu for de små detaljer der gør sig også synligt i dag selvom Trek er et af de allerstørste cykelmærker i hele verdenen. Trek er idag ledet af  Richard Burke's  søn John burke, og John har de samme værdier som sin  far havde med kvalitet og nærheden til sine kunder.