DKK 8.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 838,00)
Se mere
(gratis)
Levering 2-4 dage

Trek X-Caliber 9 – 2019
Denne Specialized Trek X-Caliber 9 – 2019 er ganske enkelt en særklasse og det nyeste skud på stammen i X-Caliber-serien. I forhold til sin forgænger er cyklen opgraderet på en lang række områder: Optimerede, hydrauliske Shimano MT400-skivebremser, Shimano SLX-kranksæt, Shimano XT M8000-bagskifter og SLX-forskifter og -gearskifter samt Shimano SLX 11 speed-kassette, der giver mulighed for opjustering til 1x11-gearing efter behov. En lang række forbedringer, der alt i alt bidrager til en komplet mountainbike, der ligger stabilt og sikkert på sporet og gør det nemt at manøvrere og accelerere uafhængigt af underlagets karakter.

Kombinationen af 27,5" eller 29" Bontrager Kovee-hjul og de brede Bontrager XR2-dæk med dybt dækmønster giver dig høj grad af kontrol og et optimalt vejgreb på selv de mest mudrede tracks. Stabiliteten øges yderligere i form af det lette aluminiumsstel og den fleksible, velaffjedrede RockShox 30 Silver-luftforgaffel med 100 mm vandring. Derudover er cyklen yderst anvendelig til bykørsel – ikke mindst grundet beslaget til bagagebærer og støttefod samt den indvendige kabelføring, som gør cyklen praktisk at rengøre. En ægte allround-cykel med stilrent design og høj ydeevne.

Derfor skal du købe Specialized Trek X-Caliber 9 – 2019:

•Ekstremt veludstyret, optimeret nybegynder-MTB
•Ultralet aluminiumsstel
•Indvendig, praktisk kabelføring.

Historien om Trek Starter tilbage i 1976 da Richard Burke ville lave kvalitets cykler men når man ikke havde penge til at købe et mærke må man lave sit eget, og det startede  i en lade hvor de kun var 5 mand på lønningslisten, i det første år lavede de 5 mand 904 stålstel til turcykler. Og det lagde grundplanen for alt hvad Trek er i dag, nemlig kvalitet og omhu for de små detaljer der gør sig også synligt i dag selvom Trek er et af de allerstørste cykelmærker i hele verdenen. Trek er idag ledet af  Richard Burke's  søn John burke, og John har de samme værdier som sin  far havde med kvalitet og nærheden til sine kunder.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: