DKK 4.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den

1. Shimano Altus-gearing
2. Fantastisk design med indvendige kabler
3. Perfekt til terræn og højder med støddæmpning i topkvalitet.

Byd velkommen til Trek Marlin 6 – en fremragende mountainbike og sublim følgesvend ved enhver form for terræncykling. Du får en effektiv cross-country-model, der er udstyret med en letgående 2x8 geargruppe. Og kigger vi lidt nærmere på gearingen, kan du se frem til solide Shimano-gear med Altus M315 dual pull på forskifteren samtAltus A310 på bagskifteren. Dermed har du den fulde kontrol over din fart i kuperet terræn, så du kan flyve afsted over sporet og klare selv de mest stejle op- og nedkørsler. Som en ekstra bonus får du en fantastisk støddæmpning med SR Suntour XCT 30-forgaffel, der leverer op til 100 mm vandring.

Marlin 6 afspejler et flot og stilrent design, hvor du eksempelvis får indvendig kabelføring og skivebremser, der sidder monteret på kædestag. Stellet er fremstillet i Alpha Silver Aluminium, som gør denne mountainbike til en hurtig og ren fornøjelse. Og så kan du tilmed nyde godt af Smart Wheel Size-konceptet fra Trek, hvor du er garanteret kvalitetssikre hjul, der passer nøjagtig til dig.

Bemærk størrelse XS og S har et buet overrør med lavere højde, samt bremsegreb med kortere gribeafstand så de er nemmere for mindre ryttere.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: