Før DKK 5.499,00
DKK 4.995,00
SparDKK 504,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Fin MTB til både asfalt og offroad
2. 100 mm SR Suntour forgaffel
3. Hydrauliske Tektro skivebremser

Når man når derud, hvor asfalten for længst er sluppet op, og terrænet for alvor bliver vildt, så har man brug for en seriøs mountainbike. Og det gør ikke noget, hvis den ikke koster en formue. Og hvis man vil have en rigtig god MTB til en fornuftig pris, så skal der stå CUBE på den. Det er en anskuelse, som mange af vore kunder synes at dele. Her hos Cykler.dk har vi nemlig mange tilbagevendende kunder, der ikke vil køre på andet end CUBE. Og vi forstår dem godt!

Den nye Aim Pro er bygget op omkring en let og stærk aluminiumsramme, og forsynet med en 100 mm SR Suntour XCT forgaffel, som giver cyklen en glimrende affjedring. Komforten er således i top, selv når terrænet for alvor begynder at blive udfordrende. Aluminiumsstellet sætter cyklen i stand til at holde til lidt af hvert, og er desuden med til at holde prisen nede, i forhold til en carbon-ramme, der ofte findes på langt dyrere cykler.

Den for CUBE-cykler i denne prisklasse så velkendte 2x8 Shimano geargruppe giver dig et meget bredt gearområde at arbejde med, så du kan klare enhver type terræn, du måtte møde på din vej.

I forhold til den marginalt billigere CUBE Aim er Aim Pro blevet opgraderet med hydrauliske skivebremser fra Tektro. Denne type bremser er særdeles effektive, også i glat/vådt føre, og kræver kun et minimum af vedligeholdelse.

Her får du en cykel, der både er anvendelig i terrænet og til dagligdags kørsel på asfalt. En MTB ser jo også sej ud, når den står foran fitness-centret eller caféen. Og så må vi jo heller ikke glemme, at du får hele herligheden for kun 5499 kr. Så det er bare med at komme ud og erobre MTB-sporene. Husk cykelhjelmen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: