DKK 32.099,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Skøn speed pedelec med lav indstigning
2. 1x10-speed Shimano Deore geargruppe
3. Motor og batteri fra Bosch

Det er fedt at cykle tit, langt og hurtigt. Det er vi mange, der kan blive enige om. Og fornøjelsen bliver bestemt ikke mindre af, at man får en stærk elmotor til hjælp.

Her hos Cykler.dk er vi stolte af at kunne tilbyde den super hurtige speed pedelec Trek Allant+ 8S Stagger til vore kunder.

Betegnelsen Stagger betyder blot, at stellet har lav indstigning, som man kender det fra en traditionel damecykel. Vi har dog også mange mandlige kunder, som ønsker cykler med lav indstigning.

Bosch Performance Speed elmotoren leverer et gungrende moment på hel 85 Nm., og er aktiv, helt indtil du når op på 45 km/t.

Det kraftige Bosch PowerTube batteri leverer hele 625 Wh., og er integreret i stellet. Batteriet kan let tages ud, og oplades indendørs, hvilket vi i øvrigt anbefaler, at man gør. Hvis du næsten ikke kan få batteri-kapacitet nok, kan Treks unikke Range Boost system tilkøbes.

Geargruppen er en 1x10-speed Shimano Deore. Den giver dig et bredt gearområde at arbejde med, samtidig med, at såvel brugervenlighed som driftssikkerhed er i top.

Men når man kører stærkt, er det også rart at vide, at man kan bremse ned igen. Og det sørger de stærke hydrauliske Magura skivebremser for, at du kan.

Trek Allant+ 8S er den ideelle elcykel til dig, der dagligt pendler mange kilometer. Men den kan så sandelig også klare nogle hurtige træningsture på landevejen. Og en decideret cykelferie er den også velegnet til.

Cyklen leveres med en del praktisk udstyr, såsom Skærme, støtteben og bagagebærer. Vær opmærksom på, at der ikke må monteres barnesæde på en speed pedelecs.

Husk i øvrigt at sætte dig ind i den gældende lovgivning vedrørende speed pedelecs, før du svinger dig i cykelsadlen.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: