DKK 26.624,25
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtig speed pedelec
2. Lav indstigning
3. God erstatning for bilen

Den moderne, travle, kvalitets- og miljøbevidste kvinde skal ikke være nødt til at gå på kompromis med noget som helst.

Det er filosofien bag Allant+ 8 Stagger fra den amerikanske gigant Trek.

Det smukke aluminiumsstel er udformet med lav indstigning, som man kender fra damecykler. Vi har dog også en del mandlige kunder, som foretrækker en cykel med lav indstigning. Og det er bestemt helt fair.

Indbygget i stellet finder du det stærke Bosch PowerTube batteri på intet mindre end 625 Wh. Og hvis det ikke er nok, kan du glæde dig over, at rækkevidden kan fordobles med Treks eget Range Boost-system (skal tilkøbes separat).

Batteriet kan aftages uden brug af værktøj. Det anbefales, at opladning, så vidt muligt, foregår indendørs, idet opladningen går hurtigst ved stuetemperatur.

Vi gør opmærksom på, at der er tale om en såkaldt speed pedelec. Det betyder, at motoren (som kommer fra Bosch) hjælper til, helt op til 45 km/t. Der gælder særlige reger for disse meget hurtige elcykler. Bl.a. skal du bære en specielt godkendt hjelm.

Allant+ 8 Stagger er en vaskeægte pendler-maskine, som måske endda kan erstatte en bil, til gavn for både helbredet, pengepungen og miljøet.

Cyklen har fast alu-forgaffel. Og 10 Shimano Deore gear sørger for, at du altid har masser af gear til rådighed, uanset hvordan terrænet er.

Når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de 4-stemplers hydrauliske Magura skivebremser. De giver masser af rå bremsekraft, lige på rette tid og sted.

Trek Allant+ 8 Stagger leveres med masser af praktisk udstyr, bl.a. skærme, lygter, bagagebærer og støtteben.

Vi gør opmærksom på, at der ikke må monteres barnesæde på en speed pedelec, ligesom en speed pedelec heller ikke må bruges til at trække en cykelanhænger.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: