DKK 24.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Smart og komfortabel e-citybike
2. Fantastisk stærk motor
3. God geargruppe, og hydrauliske skivebremser

Mange mennesker pendler dagligt til og fra arbejde eller studier: Og i fritiden bruger de måske cyklen til transport til og fra indkøb, fritidsaktiviteter, cafe-besøg, og hvad livet i byerne nu har at byde på. Det er derfor intet under, at citybikes er populære her i landet. Med en cykel af denne type kan du, hurtigt og bekvemt, stryge forbi bilkøerne, samtidig med, at du får motion. Og motion får du også på en elcykel. Motoren hjælper nemlig kun, når du selv træder i pedalerne.

Vado 3.0 Stepthrough fra Specialized er designet som en klassisk damecykel, og henvender sig måske især til den travle, moderne kvinde. Imidlertid har vi også mange mandlige kunder, der køber `dame-modellerne´, fordi de foretrækker en cykel med lav indstigning. Og det er bestemt en ærlig sag!
Vado 3.0 Stepthrough er bygget op omkring en både let og solid aluminiumsramme, med integreret kabelføring. Det giver et elegant look, og er med til at holde behovet for vedligeholdelse nede.

For at give den bedst mulige vægtfordeling, er motoren (som er integreret i stellet) placeret i krank-området. Der er tale om en både stærk, lydsvag og vibrationsfri 250W motor. Batteriet hedder Specialized U1-460, og giver en meget lang rækkevidde. Det er integreret i stellet, og kan let afmonteres for opladning.

Takket være den sublime 9-speed Shimano gearsystem kan du altid finde et passende gear at køre i. Og de solide hydrauliske skivebremser sikrer, at du også kan bremse ned igen. Også når føret er glat/vådt. Disse bremser kræver kun minimalvedligeholdelse, og giver en helt anden bremsekraft, end hvad du kender fra de fælgbremser, der sikker på gængse hverdagscykler.  
Køb Vado 3.0, og få en rigtig fin `pendler-maskine´ til prisen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: