Før DKK 30.999,00
DKK 25.109,19
SparDKK 5.889,81
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget let og sporty elektrisk citybike
2. Lang rækkevidde på en opladning
3. Masser af praktisk udstyr

Kan vi friste med en elektrisk citybike, som klan det meste, er forsynet med stort set alt nødvendigt udstyr, og som alligevel er så let, at du kan bære den, hvis det skulle blive nødvendigt? Så er den lige her. Navnet er Specialized Turbo Vado SL 4.0 EQ!

Et let og stærkt aluminiumsstel med fast forgaffel danner grundlaget for denne superlækre elektriske citybike, der drives af Specializeds egen letvægtsmotor. Batteriet, som er på 320 Wh. er stilfuldt integreret i stellet, så du knapt nok bemærker, at batteriet er der.

Nu tænker du måske, at et batteri på 320 Wh. ikke lyder af alverden. Men lad dig ikke narre! Pga. at denne cykel er så letkørt, og har en forholdsvist lav vægt, har den en ganske lang aktionsradius. Under optimale forhold kan du faktisk køre helt op til 100 km på en opladning. Så der bør være strøm nok, selv til ganske lange pendlerture mm. Vær dog opmærksom på, at rækkevidden påvirkes af en række faktorer, såsom terræn, vind, fart og ikke mindst temperatur.

En 1x11-speed Sram NX geargruppe sørger for, at du altid kan finde et passende gear at køre i, samtidig med, at brugervenligheden er i top.

De hydrauliske Tektro HD-R290 skivebremser er der også kun godt at sige om. De giver masser af solid og hurtig bremsekraft, selv når føret er glat/vådt. Du skal således ikke være nervøs for at cykle om vinteren. Men man bør naturligvis altid køre efter forholdene.

EQ står for `Equipped´(`Udstyret´), og det er bestemt ikke nogen overdrivelse. Turbo Vado SL 4.0 EQ er nemlig forsynet med både skærme, støtteben, lygter og bagagebærer. På bagagebæreren kan du vælge at montere et barnesæde.

På med hjelmen, og op på den nye Turbo Vado SL 4.0 EQ! Så ruller det for dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: