Før DKK 229,00
DKK 189,00
SparDKK 40,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette lygtesæt
1. Helt uden batterier
2. Dansk kvalitet til billig pris
3. Giver ingen modstand, når du cykler

Godt lys skal der til, når man cykler. Loven foreskriver, at alle køretøjer skal føre lys fra solnedgang til solopgang, samt i tåge og usigtbart vejr. På cykler er dagskørelys ikke lovpligtigt, men det kan alligevel være en god idé, idet undersøgelser har bevist, at (blinkende) dagskørelys øger synligheden, hvorved risikoen for ulykker nedsættes.

Med Reelight SL 100 har du mulighed for at få et billigt og effektivt lygtesæt, som ikke kræver batterier. Så gør du også noget godt for miljøet! Lygterne virker nemlig ved hjælp af induktion, hvor en magnet på cyklens hjul påvirker en strømspole inde i lygten. Derved dannes der en elektrisk strøm.

Når du kører 20 km/t, blinker lygten 300 gange i minuttet. Dermed overholder den de krav, som lover stiller til cykellygter. Reelight SL 100 er desuden godkendt af Dansk Varefakta Nævn. Induktions-dynamoen er helt lydløs, og giver ingen modstand, når du cykler.

Montering sker ganske let, ved hjælp af de medfølgende beslag. Så glemmer du aldrig at få lygterne med, og de er heller ikke nemme at stjæle, fordi de er fastmonterede på cyklen. Der er ikke behov for megen vedligeholdelse: Er lygterne blevet snavsede, tørrer du dem bare af med en fugtig klud. Desuden kan det være klogt at efterspænde beslagene, fra tid til anden.

Forlygten lyser med 30 candela, og baglygten med 10 candela. Bemærk, at selv om der er tale om et sæt gode lygter, som overholder lovens krav, så kan lysstyrken ikke måle sig med, hvad man får fra langt større batterilygter. Så hvis du f.eks. kører på mountainbike i mørke skove, så anbefaler vi, at du vælger en batterilygte i stedet for.