DKK 38.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready hjul
2. Shimano Ultegra 2x11 geargruppe
3. Fuldblods carbon-racer til rimelig pris

En del af os husker DRs satire-serie om cykelholdet Team EasyOn. Her havde sportsdirektør Henning Primdal en ganske klar taktik: Vi skal bare ned og køre stærkt!

Og selv om der ikke er den fjerneste antydning af satire eller anden useriøsitet over Madone SL 6, så rammer den denne målsætning ganske fint: Den er nemlig lavet til dig, der elsker at køre hurtigt! Her får du aerodynamiske egenskaber for alle pengene, kombineret med kompromisløs kvalitet. Og så er prisen ganske rimelig, for en landevejscykel i denne klasse!

Stellet er (naturligvis, fristes man til at sige) lavet i 500 Series OCLV kulfiber. Det samme gælder for forgaflen. Dette stærkt og lette materiale kombineres med aerodynamiske Kammtail Virtual Foil rør og det velkendte IsoSpeed afkoblingsled, som effektivt dæmper vibrationer. Når man gerne vil køre både hurtigt og komfortabelt, betyder en god geargruppe alverden. Og her får du en 2x11 Shimano Ultegra gruppe, så du er sikker på lette og gnidningsløse gearskift, uanset hvilket terræn, du kører i. Og som så ofte sagt: Hvad er fart værd, hvis man ikke kan bremse effektivt, når det kræves? Derfor har Trek udstyret Madone SL 6 med hydrauliske skivebremser, som giver effektiv og præcis bremsekraft, også når føret er vådt. Det er noget ganske andet end fælgbremserne på en halvkedelig hverdagscykel!

Cyklen leveres med Tubeless Ready hjul fra den anerkendte producent Bontrager. Og er du triatlon-udøver, kan der monteres et triatlon-styr.
Og så må vi ikke glemme designet. Denne cykel ligner ganske enkelt en million. Ingen kan være i tvivl om, at her har vi en ægte carbon-raket, bygget til at jagte rekorder! Du får en ægte racer-maskine til en rimelig pris. Tillad os at anbefale, at du også kigger på en god lås til din nye Madone SL 6. Der er uden tvivl mange, som vil misunde dig den!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: