Sikkerhed, komfort og design går op i en højere enhed
Af og til hører man postulater i stil med: En cykelhjelm er spild af penge. Jeg kører altid ordentligt, så mig sker der ikke noget! En sådan påstand skriger naturligvis til himlen! Som cyklist er du blandt de mest udsatte i trafikken, og selv den dygtigste, forsigtigste og mest lovlydige cyklist kan være uheldig at komme til skade. I et sammenstød med en bil er det aldrig cyklisten, der vinder! Det kan derfor vise sig at være rigtigt dumt at spare den relativt beskedne udgift til en god cykelhjelm.

En cykelhjelms primære funktion er naturligvis at tage slaget, hvis du bliver involveret i et uheld. I den forbindelse er det værd at nævne, at hvis hjelmen får et hårdt slag (enten ved et styrt, eller hvis du taber hjelmen ned på et hårdt underlag, så skal hjelmen udskiftes. En cykelhjelm, der først har fået et slag, mister noget af sin virkning. Og så kan du ikke stole på, at hjelmen stadig beskytter, hvis uheldet er ude en anden gang.

I dag er det imidlertid ikke nok, at en hjelm yder en høj grad af beskyttelse. I dag skal hjelme både være komfortable og smarte. Og det må man sige, at vore test-vindende hjelme alle lever op til. Den tid, hvor cykelhjelme var både klodsede og ukomfortable, er for længst forbi. Nu kan man få hjelme, som er både smarte og diskrete, i et vælg af farver, og med god ventilation, så du ikke bliver våd af sved under hjelmen.

Om du vælger Bontragers Patenterede Wavecel-teknologi eller MIPS-systemet, der anvendes af flere andre mærker, er i høj grad en smagssag.

Den moderne teknologi har også holdt sit indtog i cykelhjelmenes verden. Mange af hjelmene er nemlig forberedt for ANGI, et system, som via en app, som du downloader til din telefon. kan sende en SMS til dine pårørende, hvis du bliver involveret i et styrt. Hvis du ikke kommer til skade, kan du selv annullere SMS'en.

Vi leverer din hjelm fragtfrit
Hos Cykler.dk tilbyder vi fragtfri levering af alle ordre , fra 299 kr. og opefter. i praksis betyder det, at alle vorecykelhjelme kan leveres fragtfrit.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning
Hos Cykler.dk levere og ånder vi for cykling. Derfor prioriterer vi også godt sikkerhedsudstyr højt. når du har købt din drømme-cykel, skal du også have en hjelm, som er både sikker, komfortabel og smart. uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte os, Vi er her for dig.