Cykelhjelm bedst i test

Cykelhjelm bedst i test

Her har vi samlet et lille, eksklusivt udvalg af cykelhjelme som er blevet kåret som testvinder i forskellige sammenhænge. For at se hvor cykelhjelmen har været 'bedst i test'  kan du klikke ind på den enkelte hjelm og læse mere. Selvom en cykelhjelm ikke er testvinder er den dog altid i høj kvalitet, hvis du køber den hos en certificeret cykelhandler (ja, det er vi hos Cykler.dk), men når en cykelhjelm er 'bedst i test' har den været  igennem et omfattende testforløb, hvor der tages højde for en lang række parametre, herunder naturligvis sikkerheden, men også komfort, prisniveau og meget andet spiller ind. Hos Cykler.dk er vi stolte af at kunne præsentere testvindere fra flere af vores faste leverandører.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk