Før DKK 729,00
DKK 549,00
SparDKK 180,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Smart og sikker børnehjelm
2. MIPS-beskyttelse mod hjerneskader
3. LED-lygte i nakken giver øget synlighed

Her hos Cykler.dk er vi glade for, at så mange forældre lærer deres børn at cykle, allerede, imens børnene er relativt små. Cykling er sundt, fornøjeligt og miljøvenligt, at kan give dit barn mange skønne oplevelser, livet igennem. De fleste forældre er sikkert klar over vigtigheden af at lære børnene om de mange skrevne og uskrevne regler for sikker og hensigtsmæssig optræden i trafikken.

Imidlertid bør, man, som forælder, heller ikke forsømme at lære sit barn, hvor vigtigt, det er at bruge cykelhjelm. Hos Cykler.dk er vi ikke i tvivl: Hjelmen skal på, hver eneste gang, man sætter sig på cyklen. Der findes ingen undskyldning for at lade hjelmen blive hjemme! Er uheldet ude, kan selv et ret banalt styrt få frygtelige konsekvenser. Og en alvorlig hovedskade kan nemt vise sig at være uoprettelig.

Den velkendte, sikre og smart ABUS Youn-I børnehjelm er nu blevet udstyret med det innovative MIPS (Multi-directional Impact Protection System). Denne moderne teknologi formindsker med op til 40% den skadelige belastning, som et menneskes hoved udsættes for ved vrid/roterende bevægelser i forbindelse med en ulykke. Det er ofte den type påvirkninger, der er årsag til hjernerystelser, eller, i værste fald, alvorlige hjerneskader.

Hjelmen er i øvrigt både smart og komfortabel. Pasformen tilpasses let ved hjælp af det smarte Zoom Evo Kids justeringssystem. Stropper er bløde og komfortable, spænderne er lette at betjene, og hele 17 luftkanaler sørger for god ventilation.

Hjelmens helstøbt skal giver god beskyttelse, Husk også, at hvis barnet har interesse for løbehjul, rulleskøjter eller skateboard-kørsel, så er hjelmen også velegnet til det brug. I nakken finder du en smart LED-lygte, som giver øget synlighed i trafikken. Den kan eller skal dog ikke erstatte cyklens lovpligtige baglygte.  

Str. S: 48-54 cm
Str. M: 52-57 cm

ABUS Youn-I MIPS fås i flere smarte farver. Så vi kan nok også finde en farve, der tænder lyset i netop dit barns øjne!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.