Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 625 - 2022

DKK 36.599,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. 625 Wh. batteri giver lang aktionsradius
2. RockShox forgaffel og bagdæmper
3. 1x12-speed Shimano XT geargruppe

Hvis noget er værd at gøre, er det også værd at gøre ordentligt! Den sætning har du sikkert hørt før, fra dine forældre, lærere eller arbejdsgivere. Og når folkene hos CUBE i Waldershof i den sydtyske delstat Bayern laver cykler, så laver de dem ordentligt! Det gælder ikke mindst deres el-mountainbikes, der må siges at være blandt de førende på markedet.
Stereo Hybrid 140 HPC Race 625. Navnet er langt. Men listen over denne lækre eMTBs fortræffeligheder er om muligt endnu længere! Lad os f.eks. nævne det fjerlette og stærke carbon-stel, i hvilket et Bosch Powertube batteri på hele 625 WH. er integreret. Et batteri i den størrelse giver cyklen en rækkevidde, der vil være mere end tilstrækkelig for langt de fleste. Motoren kender vi fra andre af CUBEs elcykler. Det er den stærke og lette 4.generations Bosch CX.

På denne cykel er affjedringen et kapitel for sig: Fortil har vi en 140 mm RockShox 35 Silver forgaffel. Den er perfekt matchet med en RockShox Deluxe Select+ bagdæmper med lockout. Så kan terrænet bare komme an! Det bliver ikke affjedring, du kommer til at mangle.

Kraften fra motoren, og fra dine tråd, ikke at forglemme, overføres til hjulene af den driftssikre og brugervenlige 1x12-speed Shimano XT geargruppe. Så ved du, at du altid kan finde et passende gear at køre i.

Bremserne på en cykel mærker man ikke noget til, før man har brug for dem. Men så er det også rart at kunne stole på, at de virker. Og det kan du, når der er tale om hydrauliske Shimano BR-MT520 skivebremser. Det er bare noget, der virker, også, når vejr og føre ikke viser sig fra sin pæneste side.

På den nye CUBE Stereo Hybrid 140 HPC Race 625 kan du både køre langt, køre stærkt, køre i terræn, og bremse ned igen. Kan det være bedre?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: