DKK 17.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1.  Superstærk Bosch-motor
2. Shimano RD-M3100-SGS, 9-gear
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Den sydtyske cykelproducent CUBE er for længst trådt ind i elcyklernes tidsalder. Og Reaction H Performance er et levende bevis på, at folkene hos CUBE for alvor har formået at kombinere deres solide erfaring indenfor konstruktion af mountainbikes med de pålidelige elmotorer fra verdenskendte Bosch.  

Hvis du vælger Reaction H Performance 400 fra CUBE, får du en el-mountainbike, der kan bringe dig der hen, hvor de færreste cykler nogensinde sætter deres hjul.

Her får du en perfekt kombination af en stærk Bosch elmotor, et elegant powertube-stel og gnidningsløse gearskift, takket være den innovative 9-trins Shimano gear-gruppe.

Selve stellet er udført i et elegant, helstøbt design, med indvendig kabelføring, som sørger for, at behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum.
Og når du kommer ud på de virkelige hårde mountanbike-stier, hvor terrænet for alvor bliver ujævnt, kan du roligt stole på, at Suntour-forgaflen, som byder på op til 100 mm frigang, jævner vejen for dig.

Sikkerheden er i top, ikke mindst takket være de hydrauliske Shimano skivebremser, som garanteres, at du er i stand til at bremse, hurtigt og præcist, selv når vejret viser tænder, og underlaget bliver vådt og mudret/glat. Så når du bliver opmærksom på et nyt, spændende MTB-spor, eller bare en ny skovsti, som du måske ikke ved, hvor ender, kan du roligt følge din nysgerrighed. CUBE Reaction H Performance 400, skal nok sørge for, at du kommer både ud og hjem.
 
Hos Cykler.dk har vi mange kunder, som sværger til CUBE, og helst ikke kører på andre mærker. Og det er fuldt forståeligt. Her får du nemlig meget MTB for pengene. Og vi er sikre på, at Reaction H Performance 400 ikke vil skuffe nogen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: